Napoved

Horoskop za petek, 13. aprila

W.Y.
13. 4. 2018, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zdi se, da ste spregledali nekaj bistvenega. Morda se vam zato zdi, da ste obtičali v slepi ulici, medtem ko dobre priložnosti neopažene polzijo mimo vas.

BIK - Če se bo zgodila kakšna neprijetnost, se bo, bolj kot ne, le zaradi vaše neumnosti. Na splošno boste v današnjem dnevu izžarevali moč in neustavljivo privlačnost.

DVOJČKA - Preleni boste, da bi se izpostavljali, danes se boste zadovoljili tudi s tem, da nimate vedno glavne besede. Več pozornosti boste namenjali odnosom v službi.

RAK - Pričakovali ste ugoden odgovor na vašo prošnjo. Stvari se bodo zasukale drugače. V ljubezni zopet niste preveč zadovoljni. Naenkrat slutite, da določenih stvari ne morete načrtovati tako kot doslej.

LEV - Dokazovali se boste z izjemno delavno vnemo in predanostjo, ki bo dala slutiti, da imate pred seboj še visoke cilje, h katerim se vam zelo mudi. Hitro boste pritegnili pozornost.

DEVICA - Mikalo vas bo nekaj novega, vendar kar ne boste zbrali poguma, da bi tudi kaj storili v tej smeri. Krepko boste morali vzeti stvari v svoje roke, če boste želeli, da bodo rezultati vidni.

TEHTNICA - V ospredju bodo odnosi na delovnem mestu. Zelo se boste trudili, da bi s sodelavci našli skupni jezik, vendar ne za vsako ceno. Tolerantno se boste umaknili, saj veste, da bo kmalu prišla nova priložnost.

ŠKORPIJON - Sporočilo zamuja in postajate vedno bolj nervozni, kljub temu počakajte do večera. Oseba morda ne bo pravilno razumela vaših namigov, čeprav se vse lahko zgladi.

STRELEC - Še vedno v žaru velikih načrtov se boste začeli trezno in prizemljeno spogledovati s težavami, ki vam stojijo na poti. Polni boste zanimivih idej in dan pred vami se zdi odličen teren, da jih izpeljete.

KOZOROG - Kozorogi boste dobili več ugodnih priložnosti na službenem področju. Prejeli boste kar nekaj novih nalog, za katere boste tudi nagrajeni. Na trenutke boste zelo ponosni nase.

VODNAR - Trenutek je pravi, da vložite vase in v svojo kariero. Ne boste zadržani, ko bo treba predstaviti nove ideje, vendar bodite pripravljeni na to, da je marsikdo še ne bo razumel.

RIBI - Vzemite si več časa zase, posebno če vas čaka še nekaj nujnih poslovnih ali finančnih obveznosti. Nekaj bi morali urediti hitreje, kot ste načrtovali.