Napoved

Horoskop za petek, 23. marca

W.Y.
23. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nekaj vam bo uspelo, in sicer celo po ključnem pogovoru, kjer bosta oba s sogovornikom pripravljena najti rešitev. Preprosto se bosta znašla na isti valovni dolžini.

BIK - Navdušeni ste, kar je tokrat dvorezni meč. Po eni strani čutite več moči za ukvarjanje z zadevami, ki so se zavlekle. Po drugi pa pretiravate, tudi ob zapravljanju.

DVOJČKA - V zadnjem obdobju ste veliko časa posvetili delu in karieri. Če ste bili jasni in razumni, se bodo odločitve, ki ste jih sprejeli, obrnile v vaš prid. Sedaj pa je čas, da posvetite pozornost še drugim stvarem.

RAK - Pazite glede družinskih načrtov, posebno glede ureditve stanovanja ali stroškov. V nasprotnem primeru se bodo ponavljale stare težave. Srce vas vleče k nekomu, ki vas znova izziva z nedorečenostjo.

LEV - Morda ne boste izpolnili vseh pričakovanj, toda tokrat se zagotovo ne obremenjujete s tem, kako vas bodo ocenjevali. V ljubezenskih odnosih pa počakajte s sporočilom, posebno če se še niste odločili.

DEVICA - Pri poslih gre po vrsti, nekaj denarja boste pravilno naložili, ker točno veste, kaj si želite. Nekaj, za kar se boste odločili na podlagi prvega občutka in vtisa, vam bo dejansko izredno koristilo.

TEHTNICA - Z drago osebo se še ne razumeta najbolje. Nekaj težav bo tudi v službi, ker se niste pravočasno dogovorili glede urnikov ali izplačil. Znova preverite vse pogodbe in dogovore, da ne bo pomote.

ŠKORPIJON - Zdaj je čas za akcijo, zato glavo gor in pokažite, kaj veljate. Na čustvenem področju imate veliko sreče, saj bo srečanje ali stik sledil skoraj po naključju ali na podlagi trenutnega vzgiba.

STRELEC - Nekemu srečanju se boste izogibali, kolikor je v vaših močeh, morda le zato, ker se želite prikazati v najboljši luči, danes pa čutite, da niste na vrhuncu. Ne morete se odločiti, zato še malo počakajte.

KOZOROG - Pozanimajte se, kaj počnejo in kako so se organizirali vaši sodelavci ali znanci. Tako boste razširili obzorja. Zastavite si konkretne cilje, le tako boste povsem zadovoljni.

VODNAR - Usmerjate se na praktične opravke, in jih poskusite dokončati. Ne bodite preračunljivi, nekaj časa namenite tudi romantičnim načrtom.

RIBI - Danes si boste privoščili sproščen dan, v katerem se bo zgodilo ogromno prijetnega. Tudi z ljubljeno osebo ni na vidiku nobenih napetosti ali konfliktov, zato bodite sproščeni.