Napoved

Horoskop za sredo, 21. marca

W.Y.
21. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Če boste skušali nekaj na hitro urediti, boste zakuhali veliko zmešnjavo. Vzemite si čas ali pa preložite zadevo na drug dan, ko boste bolj osredotočeni.

BIK - V ljubezni in prijateljstvu se opogumite, izkazali se boste v najlepši luči. Z ugodnimi planeti ni strahu, da bi se zgodilo kar koli zunaj tistega, kar ste si zastavili. 

DVOJČKA - Neprijetne informacije vam bodo za kratek čas vzele voljo, vendar ne bo trajalo dolgo, da boste spet v polnem zagonu. Stvari se bodo zelo hitro spreminjale.

RAK - Vaše misli so nekje drugje. Prednost dajete svojim sanjam in fantazijam. Čas pa je, da se ponovno dotaknete tal. Svoje cilje boste uresničili le, če se jim boste posvetili takoj. 

LEV - S številnimi niste na enaki valovni dolžini. Zato bo za zdaj najpametnejša rešitev preprosto se umakniti in počakati, da se prah poleže. Čakanje vam sicer ni pisano na kožo, toda vmes se lahko zamotite z zanimivim konjičkom.

DEVICA - Zaradi presenetljive novice boste še enkrat pretehtali svoje nedavne odločitve. Če to pomeni, da boste ponovno ostali dlje v službi, doma ne pričakujte odobravanja.

TEHTNICA - Pred vami je še en naporen dan, predvsem zato, ker želite vse naenkrat. Ko ne boste več pod takim pritiskom, posebno v domačih odnosih, se bodo stvari končno premaknile z mrtve točke.

ŠKORPIJON - Odličen odziv na nepričakovano situacijo bo dvignil vaš ugled, deležni boste iskrenih pohval. Morda boste po naključju odkrili svoj najnovejši zanimiv hobi.

STRELEC - Imate nekaj opravkov s tistimi, ki so preveč samozavestni in morda ne dovolj zanesljivi. Previdno, če pričakujete nekaj več, posebno na poslovnem sestanku.

KOZOROG - Ponavlja se izkušnja, ki vas je najprej iztirila, zdaj pa bo povsem drugače, posebno če bo sledilo tudi nepričakovano srečanje. Premislite, kako bi izboljšali svojo denarno situacijo. 

VODNAR - Ne popustite pod pritiskom. Naj gre za prikrite grožnje ali vsiljivo spodbudo, očitno je cilj, da ne bi mislili s svojo glavo. Uporabite svoj razum in odločno nastopite.

RIBI - Neko sodelovanje se bo končalo uspešno in takoj se vam bo odvalil velik kamen od srca. Številni med vami bodo začutili, da je pravi trenutek za začetek nove ljubezenske zgodbe.