Napoved

Horoskop za ponedeljek, 19. marca

W.Y.
19. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Današnji dan bodo ves čas preskakovala nasprotja, ki vam bodo kvarila dobro voljo. Čeprav se boste hoteli obvladovati z razumom, umirjenosti ne boste dosegali, zato se raje prepustite situaciji.

BIK - Vse se spreminja prehitro. Nekdo vas nenehno priganja in najbolj vas jezi to, da ima prav. Preverjajte dobljene informacije in razmišljajte, kako bi jih učinkovito predstavili.

DVOJČKA - Pozabite na to, kar vam narekuje vaš ponos, in poslušajte srce. Preseneča vas to, da je po navadi obratno, posebno če ste povezani z nekom, ki vam povsem jasno govori o svojih namenih.

RAK - Morda se boste morali podrediti zahtevam ljubljene osebe ali pa se boste morali sprijazniti s spremembo. Samskim se v večernih urah obetajo nova poznanstva, ki vas bodo razvedrila.

LEV - Ne lotevajte se večjih izzivov, ki vam bodo hodili po mislih, ampak naredite selekcijo. Več boste imeli od projektov, ki bodo zahtevali dolgotrajen trud, kar bo preizkušnja za vztrajnost, ki se lahko kmalu povrne.

DEVICA - Z denarjem boste imeli danes srečo, ostane pa še druga ovira. To je odnos z nekom, ki nikakor noče popustiti in se vam prilagoditi. Pazite, posebno v odnosih z energičnimi.

TEHTNICA - Imate občutek, da se lahko odločate sami, toda danes se bo izkazalo nekoliko drugače. V ljubezni se morate potruditi ne glede na muhavost svoje ljubljene osebe ali simpatije.

ŠKORPIJON - Ključ do uspeha bo danes v tem, da boste vedeli več, kot se od vas pričakuje. S svojo samozavestjo in odločnostjo boste premagali ljudi, ki vas vznemirjajo.

STRELEC - Iskali boste notranji mir, ki se vam bo danes izmikal. Bolj, ko se boste zapirali vase, več pozornosti in radovednosti boste deležni s strani prijateljev. Čeprav ste impulzivni, zdaj ni trenutek, da bi lahko prehitevali dogodke.

KOZOROG - Negativne misli, ki za vas sicer niso značilne in jih niste vajeni, danes nagajajo vašemu ravnovesju. Vsaj glede prijateljskih odnosov ostanite povsem zbrani, čeprav bi radi izvedeli vse naenkrat.

VODNAR - Danes se niti ne trudite, da bi razumeli svet. Za večino stvari namreč ne boste mogli najti razlage. Če se boste lahko vsaj za enkrat obrnili stran od razuma in se boste posvetili čustveni plati, vas čaka zadovoljstvo.

RIBI - Za tiste, ki jih imate najraje, se boste pripravljeni postaviti. Lepo je da ste dobri po srcu, vendar pa ste kdaj pa kdaj tudi preveč ustrežljivi. To bi lahko nekdo izkoristil, če ne boste dovolj pozorni.