Napoved

Horoskop za nedeljo, 18. marca

W.Y.
18. 3. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav je resnica popolnoma drugačna. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. V popoldanskem času se boste z lahkoto usmerili v boljše energije.

BIK - Ne zapletajte stvari z nepotrebnimi vprašanji. Vse boste izvedeli ob pravem času. Pričakovali ste še nekaj ovinkov, v resnici pa bo pot odprta in ravna, posebno v ljubezni, kjer bo vladalo razumevanje, podkrepljeno s strastjo.

DVOJČKA - Preveč se žrtvujete za ljudi, ki si morda tega ne zaslužijo. Spremenite taktiko, bodite odločnejši. Nekoga boste zlahka osvojili, čeprav bi radi dosegli veliko več, posebno če vaju povezujejo tudi druga področja.

RAK - Določena zadeva vam bo odvzela moč že popoldne. Pomembna zgodba bo dobila drugačen zasuk od pričakovanega. Morda so vaši namigi dvoumni, zato ne nasedite takoj in najprej razmislite.

LEV - Ni razlogov za ovinkarjenje. Sami najbolj veste, koga bi morali čim prej poiskati, da bi stvari nekako uredili. Pohitite, najlažje vam bo v družbi, posebno v odnosih z mlajšimi.

DEVICA - Luna vam prinaša nekaj zapletov. Vse skupaj poskusite opazovati drugače kot doslej, posebno v odnosih. Svoje zasebne zadeve pa zavarujte pred govoricami, saj se bo našel nekdo, ki vam bo želel škoditi.

TEHTNICA - Poiščite si novo veselje. Vsekakor pohitite, kajti priložnost bo v nasprotnem primeru kar švignila mimo vas. V ljubezni boste deležni več pozornosti in spoštovanja s strani prijateljev.

ŠKORPIJON - Čas je, da se premaknete naprej in se ne posvečate več malenkostim, ki so nepomembne in le kradejo vašo energijo. Vdihnite in si poiščite novih izzivov, z dobro voljo pristopite k ljudem in poiščite pot do svojih ciljev.

STRELEC - Morda ste se preveč osamili, namesto da bi poiskali pomoč in mnenje nekoga, ki razume, kam vodijo zadeve. Na vaše zasebno življenje bodo vplivale spremenjene okoliščine, ki vam najprej ne bodo všeč.

KOZOROG - Odločili se boste po svoje, čeprav si tako pravzaprav izbirate težjo pot. Zadovoljni boste šele takrat, ko vas bodo pustili pri miru. V ljubezni se preveč smilite sami sebi, namesto da bi se usmerili v poglobitev odnosa.

VODNAR - Nikar ne razmišljajte preveč globoko in se ne sprašujte, kje ste se tokrat zmotili. Resnico najbolje poznate sami, tudi tiste plati, ki morda niso idealne. Na novo priložnost boste morali počakati.

RIBI - Prepričevali vas bodo o nečem, kar vam ne diši. Celotno situacijo boste sprva opazovali z nasmeškom, potem se boste burno in intenzivno odzvali. Več časa posvetite partnerju, ki vas že pogreša.