Napoved

Horoskop za petek, 16. marca

W.Y.
16. 3. 2018, 06.28
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dreamstime
Kaj kažejo zvezde?

OVEN - Danes boste naredili zelo dober vtis. Mnenju drugih boste znali prisluhniti, kar bo ugajalo predvsem vašim prijateljem. Zlahka boste našli skupni jezik z vsemi, če bo to v vašo korist, zato se potrudite.

BIK - Prihaja nekaj novih podvigov, tudi od prijateljev. Vse se bo hitro reševalo, zato pohitite in se nikar ne obotavljajte. V večernih urah bo nekaj več strasti, tudi z osebo, s katero nista istega razmišljanja.

DVOJČKA - V komunikaciji boste danes neprekosljivi, zato jo izkoristite v svoji smeri. V čustvenih odnosih se naenkrat ustavljate, navidezno brez konkretnega vzroka. Poskrbite za zbrane misli.

RAK - Danes ste polni poleta, zato izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali, tako pri delu kot na pomembnih srečanjih, kjer je treba pustiti dober vtis. S samozavestjo se lahko daleč prebijete.

LEV - Veliko stvari se obrača tako, kot ste pravzaprav predvidevali in upali. Danes bo izrazito tudi nekaj, na kar niste bili dovolj pozorni. Uredite podrobnosti, da vas težave ne zasujejo s svojo težino.

DEVICA - Postajate zahtevni in ambiciozni zato ničesar ne prepuščate naključju. Vaša iznajdljivost bo posebno izrazita popoldne, saj se vam bo vse odvijalo tako, da vas bo vodilo k dobrim rezultatom.

TEHTNICA - Nihate na več mestih hkrati in zato ste nekoliko neprevidni. Preverite vse pogodbe in dogovore, morda naletite na nekaj, kar bi morali nujno že rešiti. Ne dovolite, da bi vas obremenila preteklost.

ŠKORPIJON - Osredotočite se pozitivno plat zadeve, ki je že nekaj časa pod vprašajem. Če se boste le malenkost potrudili, boste lahko hitro uzrli vse prednosti, ki vam jih bo prinesel današnji dan.

STRELEC - Uspelo vam bo urediti nekaj zakompliciranega, čeprav ste nekoliko podvomili o ugodnem izidu. Vsekakor imate več razlogov za dobro voljo, čeprav se zadeve odvijajo počasi in postopoma.

KOZOROG - Pred vami so zanimivi in intenzivni preobrati. Pravzaprav gre za situacijo, ki se nadaljuje in hkrati stopnjuje. Zdaj se lahko obrnete k novim rešitvam in si pričarate zgodbo, ki jo že dolgo načrtujete.

VODNAR - Ne vsiljujte domačim in prijateljem svojih mnenj, pa če ste še tako prepričani v svoj prav, saj boste na drugi strani našli prav tako težkega nasprotnika. Bodite prilagodljivi in uspelo vam bo marsikaj.

RIBI - V čustvenih odnosih boste poskusili na vsak način dokazati svoj prav. Uspelo vam bo, toda nikar ne pretiravajte. Previdno pri nakupih, marsičemu se preprosto ne morete upreti, zato vas bodo zadržale finance.