Astro

Horoskop za ponedeljek, 12. marca

W.Y.
12. 3. 2018, 06.54
Posodobljeno: 12. 3. 2018, 06.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Veliko pozornosti bo usmerjeno v vašo okolico. Določeni ljudje se vam bodo zdeli hladni in nedostopni. Želja po vznemirjenju bo morala žal še nekaj dni počakati.

BIK - V današnjem dnevu boste ves čas prehitevali dogodke in želeli čim prej priti do določenih zaključkov. Obremenitve se bodo z vašo pomočjo končno razblinile.

DVOJČKA - Nemir in nervoza vas bosta cel dan spravljala v slabo voljo. Skušajte se vsega skupaj nekako otresti in pobegnite v naravo, kjer boste našli številne odgovore na svoja vprašanja.

RAK - Pri poslovnih odločitvah boste danes napeti, tudi zato, ker se določeni ljudje ne znajo prilagoditi. Ne dovolite si prevelikih pričakovanj, ter tega, da začnejo manipulirati z vami.

LEV - Ljubezenske želje postajajo realnost in to bo vsekakor okrepilo vašo skrhano srce. Iskrenost bo na prvem mestu in izkazali se boste na nekoliko neobičajen način.

DEVICA - Današnji dan bo namenjen stabilizaciji in materializaciji. Čim prej se lotite dela, in naredite korak naprej k uresničitvi svojih idej. Tokrat niste v nevarnosti, da vas kdo razjezi.

TEHTNICA - Vedno bolj se vam dogaja to, kar ste si najmanj želeli. Ne ponavljajte napak, saj se potem vedno znova kesate, ker ste se prehitro odprli in nekomu zaupali pomembne zadeve.

ŠKORPIJON - Zanesite se na lastno intuicijo. Veliko stvari boste sicer povedali brez dlake na jeziku, kar je nekoliko tvegana poteza, vendar boste zadovoljni, saj se boste končno postavili zase.

STRELEC - Na poslovnem področju vas bodo seznanili z določenim zanimivim projektom, nad katerim ne boste najbolj navdušeni. Poskušajte razumeti, da morate kdaj sprejeti tudi tisto, kar vam ni všeč.

KOZOROG - Razigrano srečanje se lahko konča nepredvidljivo, posebno zato, ker bo morda v zadnjem trenutku izrečeno nekaj mističnega, kar vam bo godilo. Vse skupaj vas bo popeljalo v zadovoljstvo.

VODNAR - Danes boste preveč prepričani o nečem, kar bi morali še dodatno preveriti ali vsaj razmisliti. Na prvem mestu bodo v popoldanskih urah finance, s katerimi ne boste ravno najbolj zadovoljni.

RIBI - Pred vami je prijeten in umirjen dan. Pametno ga izkoristite za nakupe in druženje s prijatelji. Polepšajte svoj dom, pojdite v naravo in se nahranite s pozitivno energijo.