Astro

Horoskop za nedeljo, 11. marca

W.Y.
11. 3. 2018, 06.51
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Rdeča nit današnjega dne bodo odnosi in sodelovanje, ki vas lahko nekoliko izčrpa. Pomembno bo, da si boste vzeli čas zase in uživali življenje v popolnosti ter umirjenosti.

BIK - Danes boste izžarevali svojo notranjo moč. Če ste trdo delali na svojih ciljih, boste danes lahko uživali v zmagi in odličnem vzdušju. Utrdili boste odnose z bližnjimi.

DVOJČKA - Današnji dan vam bo naklonjen v ljubezni. Izbrali si boste daljšo pot in spoznali, da je bila prava. Večerne ure prinašajo nekaj manj energije, vendarle toliko več želje po raziskovanju.

RAK - Odločiti se morate, kaj je za vas bolj in kaj manj pomembno. Ne boste smeli iskati lažjih poti, kajti ne obstajajo. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v povezavi s sorodnikom.

LEV - Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz gužve. Vendar je zelo velika verjetnost, da vas bo določen odnos obremenjeval, zaradi česar bo težje pobegniti.

DEVICA - Danes boste precej utrujeni, kar se lahko odrazi tudi pri ljubezenskih odločitvah. Zagotovo bo še dovolj časa, da se vam dobro povrne z dobrim, že zvečer sledi izboljšanje.

TEHTNICA - Energija današnjega dne vam bo podarila mnogo dobrih iztočnic za osebno in duhovno rast. Vsekakor pa morate izločiti nekaj zadev, ki so vezane na preteklost.

ŠKORPIJON - Opazili boste prijateljev zavidljiv pogled, vendar naj vas to ne zmoti. Odločno nadaljujte svojo pot in se ne sprašujte, kaj si mislijo drugi. Zvečer boste z veseljem skočili v posteljo.

STRELEC - Ljubezenske zvezde obetajo več vznemirljivih strasti. Vse se bo sestavilo, če boste prevzeli stvari v svoje roke, tudi glede prostega časa. Marsikaj je v vaših rokah, zato se podvizajte.

KOZOROG - S svojim pretiranim analiziranjem si lahko dolgoročno naredite veliko več škode, kot koristi. Čim bolj sproščeno se lotite naslednje naloge, ki bo padla v vaše življenje.

VODNAR - Življenje vam bo danes prinašalo več miru. Odnosi bodo manj stresni, bolj topli in prijetni. Uživali boste v kuhi in seveda hranjenju. Vaši nasveti, ki jih boste delili bodo praktični.

RIBI - S svojimi dejanji boste vzpodbudili pozitivne premike in tako našli ljudi, ki vam bodo sledili. Prijetne besede so tiste, ki najdejo ključ do srca, zato jih modro izbirajte.