Astro

Horoskop za soboto, 10. marca

W.Y.
10. 3. 2018, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes se vam veliko dogajanja obeta na zasebnem področju. Pri tem vam bo v veliko pomoč to, da ste trenutno z družinskimi člani odlično uglašeni. Brez težav boste sprejemali tudi pripombe.

BIK - Pustite drugim svoj ritem, tudi vam ne bi škodilo, če bi si dovolili biti to kar ste, brez da se ozirate na druge. Usmerite svojo energijo v izboljšanje materialne situacije.

DVOJČKA - Danes boste izvedeli skrivnost, ki vas bo postavila pred dejstvo in to pomeni, da se boste morali odločiti in sprejeti svojo resnico. Vse skupaj boste lahko na pravilen način zagovarjali.

RAK - Danes boste blesteli kjerkoli se boste pojavili, vendar pazite, da ne bi zaradi tega postali prevzetni in domišljavi. Kljub svoji modrosti poslušajte nekoga, ki vam bo svetoval.

LEV - Planetarna kombinacija vam bo podarila dobre iztočnice za delo in dokončevanje določenih zadev. Odlikovala vas bo skromnost in tako boste osebno napredovali.

DEVICA - Danes bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo in zbrane misli. Težave boste imeli predvsem s koncentracijo, zato poskrbite, da si boste večkrat vzeli nekaj prostih trenutkov.

TEHTNICA - Pred vami je ugoden dan. Občutili boste globok notranji mir saj bo ritem dneva usklajen z vašim notranjim ritmom. Znali se boste sprostiti v vsakem trenutku.

ŠKORPIJON - Danes bosta na vrsti poglobitev in umiritev. Napetosti v odnosih se umirjajo, vendar je možna potrebo po odmiku. Zavedali se boste, da so krize v odnosih včasih samo pot k boljšemu odnosu.

STRELEC - Dan boste začeli nekoliko zmedeni. Prijateljstvo in ljubezen si bosta zopet izredno blizu, kar vas bo jezilo, saj si želite dorečene zadeve in mir, kar se tiče čustvenega področja.

KOZOROG - Določiti si morate osebne meje in pravila igre, saj boste v nasprotnem primeru razočarani. Dogodkov ne boste smeli ne prehitevati in ne zaustavljati, saj se bodo obrnili proti vam.

VODNAR - Lep in umirjen dan je pred vami. Kombinacija planetov vam prinaša harmonijo in zadovoljstvo. Delili boste veliko veselja z ljudmi, ki so vam zelo blizu. RIBI- Danes bo vaša naloga, da najdete v sebi skrito moč in smisel za določene zadeve. V veliki meri vas bo sprostila narava, ki vam bo povrnila izgubljeno energijo in nasmeh.

RIBI - Danes bo vaša naloga, da najdete v sebi skrito moč in smisel za določene zadeve. V veliki meri vas bo sprostila narava, ki vam bo povrnila izgubljeno energijo in nasmeh.