Astro

Horoskop za petek, 9. marca

W.Y.
9. 3. 2018, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN - Vse, kar je nujno, opravite brez pritoževanja. To je način, ki vam je pisan na kožo in z njim boste pustili dober vtis. Danes se boste pripravljeni celo prilagoditi nekomu, ki vam sicer ni všeč.

BIK - Nekdo vam preprosto noče odgovoriti na pomembno vprašanje, kar vas bo spravilo v slabo voljo. Morda je najbolje, da preživita manj časa skupaj, kot da bi se prepirala.

DVOJČKA - Premislite, kako se lahko dogovorite glede sprememb, ki na poslovnem področju trkajo na vaša vrata. Otresite se negativnih misli, saj vam le kradejo vašo energijo.

RAK - Bolj kot poglobljena ljubezen vam vsaj trenutno ustreza sproščeni, prijateljski odnos. Potrebujete več gibanja in to bo edini način, da se sprostite in okrepite svoj imunski sistem.

LEV - Odmislite povsem nekonstruktivno jezo, ki se pojavlja vedno, ko ste deležni kakšne kritike. Prav hitro boste razbremenjeni, zato ni smiselno, da bi se prepirali.

DEVICA - Določeni opravki vam kradejo vašo energijo, toda držati se morate obljubljenega. V napetem ozračju bo v današnjem dnevu za ljubezen ostalo premalo volje in energije.

TEHTNICA - Izredno prijetno vam bo, ko boste slišali nekaj dobrih novic od družinskega člana. Vse skupaj krepi vaš optimizem in zato boste tudi v ljubezni bolj prijazni.

ŠKORPIJON - Nimate miru, kar vas vodi v začasno nezadovoljstvo. Lahko bi se vprašali, kaj je tisto, kar zares vpliva na vaše razpoloženje, ki ga je opazila tudi okolica.

STRELEC - Nekaj boste hitro izbrisali iz svojega urnika, saj boste prišli do zaključka, da le krade vašo energijo. To je znamenje, da bi predvsem v ljubezenskih odnosih morali obrniti novi list.

KOZOROG - Dobili boste dobre povratne informacije, tudi glede osebe, ki je že nekaj časa v vašem življenju. Sestavite se in počnite nekaj, kar vam je najbolj pisano na kožo.

VODNAR - Nekdo ne skrbi preveč skupne interese, kar vas bo danes razjezilo. Ni razlogov, da bi vmešavali še ostale prijatelje, saj bi se s tem samo usmerili proti konfliktom.

RIBI - Preverite vse novice v povezavi s poslovnim področjem, saj se za vašim hrbtom dogaja nekaj, kar vam ne bo všeč. Prisluhnite starejšim, ki v sebi skrivajo številne modrosti.