Astro

Horoskop za četrtek, 8. marca

W.Y.
8. 3. 2018, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Pretehtajte vse razloge za in proti, tudi glede tistega v kar ste popolnoma prepričani. Nekoliko boljše bo v današnjem dnevu finančno stanje, kar vas bo razveselilo.

BIK - Odločili se boste da se začnete postavljati zase. Lahko se vam zgodi, da okolica tega ne bo razumela in najboljše sprejela. Nekdo vas lahko v večernih urah očara.

DVOJČKA - Danes bo v odnosih manj razumevanja, kot ste vajeni običajno. Z nekom preprosto ne najdeta skupnega jezika, zato se raje ustavite, razmislite in šele nato odgovorite.

RAK - Ne prekinjajte svojih sogovornikov, vedno ko začutite, da je v igri kritika. Zdravje bo danes nekoliko slabše, sicer pa to lahko pripišete le trenutni utrujenosti in stresu.

LEV - Hoteli ali ne, obeta se vam naporen dan. Sodelovanje pri projektih bo od vas zahtevalo zbranost in odločnost, predvsem pa ogromno prilagajanja. Na koncu boste za delo bogato nagrajeni.

DEVICA - Nekdo vas s svojim načinom obremenjuje, toda ni še čas, da bi se kar koli pogovorili. Ne vztrajate toliko, raje vrzite skrbi čez ramo in si mislite svoje, saj bo vse skupaj kmalu mimo.

TEHTNICA - Na poslovnem področju boste uspešni, posebno če potujete ali posredujete storitve. Imeli boste več sreče kot običajno, kar bo potrebno izkoristiti.

ŠKORPIJON - Zaman čakate in upate, da se bo kaj spremenilo, če se v resnici še vedno le prepuščate dogodkom in muham osebe, s katero bi bilo nujno potrebno razčistiti.

STRELEC - Opravka imate z ljudmi, ki vas lahko zlahka premagajo z besedami ter dejanji. Nimate pravega pristopa, čeprav ste se tokrat odločili, da ne boste odnehali na pol poti.

KOZOROG - Pazite na podrobnosti, posebno glede finančne zadeve, kjer še vedno ne poznate vsega ozadja. Partner ne more prebrati vaših misli, saj nihate iz trenutka v trenutek.

VODNAR - Vaš optimizem je neustavljiv. Prepričani boste vase in vztrajni, kar vam bo omogočilo uspeh, posebno glede izpitov ter ob urejanju bolj zahtevnih nalog ali dokumentov.

RIBI - Ob srečanjih ostanite pozorni na malenkosti in ne zaupajte vsakemu, ki se vam približa. Vse bo odvisno od prvega vtisa, zato se tokrat potrudite, da boste delovali bolj odločno.