Napoved

Horoskop za četrtek, 22. februarja

W.Y.
22. 2. 2018, 06.18
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Vaše srce je polno ljubezni, kar bo opazila tudi okolica. Ne glede na to, ali gre za drago osebo ali prijatelja, ne oklevajte in ne iščite bližnjic. Glede poslovnih zadev ste pripravljeni na sveži pristop.

BIK-Najprej boste zaradi želje po spremembi in popestritvi postavili celotno situacijo na glavo, kmalu potem pa jo boste, zložili nazaj. V večernih urah se bodo vrstili prijetni trenutki v dvoje.

DVOJČKA- Zoprno vzdušje vam bo prinašalo trdo energijo, ki bo večinoma zelo pozitivno naravnana, vendar brez pravega razumevanja bistva, kar bo prinašalo oddaljitev v odnosih, ki niso najbolj stabilni.

RAK- Vaša ljubezenska pričakovanja naraščajo, čeprav ne gre prav vse po pričakovanjih. Morda gre za nadaljevanje stare zgodbe, o kateri bo potrebno najprej temeljito razmisliti.

LEV-Danes dobro premislite, preden boste karkoli izrekli, saj boste nagnjeni k napačnim odločitvam, ki vas utegnejo stati položaja. Ostanite na poznanih poteh, saj bodo priložnosti prihajale ena za drugo.

DEVICA- Energije vam danes ne bo manjkalo, posebno če načrtujete izobraževanje povezano z novostmi. Izredno tekmovalni boste, posebno ko boste slišali nekaj, kar vas vznemirja.

TEHTNICA- Oseba, ki ste jo v preteklosti pustili na cedilu, vam je najverjetneje že odpustila, zato je čas, da jo pokličite in se z njo pogovorite. Ta zamera vas razjeda, čeprav se tega niti ne zavedate.

ŠKORPIJON-Nikar se ne prenaglite v določeni situaciji, saj se bodo v kratkem zgodile še neke drobne spremembe, ki pa bodo za vas kot naročene. Ob pravem trenutku se boste znašli na pravem mestu.

STRELEC- Spremljajo vas pozitivne okoliščine, saj se zadeve nekako premikajo z mrtve točke. Vsekakor pokažite, da niste pozabili na nekaj pomembnega, in izpolnite svoje naloge.

KOZOROG-Ustvarjalnost bo v dopoldanskih urah na višku. Če svoji kreativnosti še niste pustili, da pride do izraza, bo danes več kot primeren dan za to. Vzemite v roke pisalo ali čopič, ter izlijte svoja čustva.

VODNAR-Obiskali boste nekoga, ki ga že dolgo niste videli in ga že nekoliko pogrešate. Presenečeni boste, kako z lahkoto boste ponovno obudili čustva s to osebo in začutili vznemirjenje.

RIBI- Niste se odločili glede pomembne zadeve, čas vam tokrat ne pomaga, zato bo potrebno zavihati rokave in se podati v delo. Pazite z naložbami, morda ne razumete vseh pogojev.