napoved

Horoskop za torek, 20. februarja

W.Y.
20. 2. 2018, 06.23
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Spremlja vas občutek, da se vrtite okoli vprašanj. Kljub temu je marsikaj odvisno tudi od vas, zato ne oklevajte in povejte kar vam leži na duši. Pazite na zdravje, saj vas na trenutke muči nespečnost.

BIK- Energije današnjega dne prinašajo pritiske in spremembe. Na plano bo prišlo veliko potrpežljivosti, s pomočjo katere se boste veliko lažje soočili z vsem skupaj, ter si pričarali čaroben dan.

DVOJČKA- Pridobili boste navdih in začele se vam bodo dogajati bolj pozitivne situacije. Določene zadeve se bodo spremenile. Smer bo vsekakor pozitivna in primerna za vaš karakter.

RAK-Morali se boste sprijazniti, da ne morete biti vedno prvi na vseh področjih. Nadležno čakanje vas bo spravilo ob živce ter nekoliko načelo vašo samozavest. Godila vam bo prijateljeva družba.

LEV- Določena zadeva ne gre po načrtih, toda poskusite ohraniti mirno kri. Drugačni pristop vam preprosto ne bi prinesel ničesar pozitivnega in vznemirljivega. Ljubezenskih čudežev danes ne bo.

DEVICA-Danes se lahko poslabšajo odnosi z najbližjimi, saj se ne boste strinjali glede nadvse pomembnih zadev, kar bo tako vas kot njih spravilo v slabo voljo. Vendar se ji nikar ne predajte.

TEHTNICA- Naleteli boste na nekaj manjših ovir, ki vam bodo zaradi nestrpnosti povzročile več težav, kot bi bilo potrebno. Med čakanjem na pomembno zadevo boste izgubljali živce.

ŠKORPIJON-V čustvenem pogledu lahko danes napredujete, toda v konkretnih zadevah bo potrebno še nekoliko počakati. Prijatelji bodo iskali pot do vas, nekateri se bodo soočali s krizami in bodo potrebovali nasvete.

STRELEC- Danes vam v službi ne bodo ustregli, morda zato, ker ste se prevečkrat izgovarjali in iskali bližnjice. V večernih urah boste vseeno zahtevali, da vas razbremenijo določenih obveznosti.

KOZOROG-Zvezde vam bodo danes načeloma naklonjene, zato boste lahko izpeljali prav vse, kar si boste zadali. Uspešni boste predvsem v službi, pričakujete pa lahko tudi spremembo na področju financ.

VODNAR-Danes boste popolnoma brez energije, zato vam bo težko narediti, kar vam bodo naložili. Naprej se boste prebili samo, če boste vzeli stvari v svoje roke in si naredili svoj plan.

RIBI- Uspehi pri delu vas lahko močno opogumijo. Dobra volja in okrepljena samozavest pozitivno vplivata tudi na odnos z drago osebo. Še se lahko dogovorita glede starih, nerešenih zadev, tudi v povezavi s potovanjem.