Napoved

Horoskop za nedeljo, 18. februarja

W.Y.
18. 2. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vaša samozavest in prilagodljivost vnašata v vaše življenje določeno ravnovesje, skladnost in povečan občutek za napredek. Najprej boste v mislih analizirali poslovne zadeve, nato sledijo romantični izzivi.

BIK - Prepričani ste, da imate najbolj prav le vi, zato boste pričakovali, da se bodo vsi prilagajali ne glede na to, kaj si želijo. Uživali boste v sreči, ki pa žal ne bo trajala v nedogled.

DVOJČKA - Prihaja zanimivo povabilo, ki vas bo razveselilo. Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu, ki zadnje čase ni v najboljši koži.

RAK - Čeprav niste sigurni vase in v svoja čustva, se boste brez pomislekov odločili in nekomu iskreno povedali svoje mnenje, ki bo seveda vključevalo tudi nekaj časa speča čustva.

LEV - V današnji dan se boste odpravili z voljo, ki vam jo bo marsikdo zavidal ali celo poskušal pokvariti. Ne ozirajte se na metanje polen pod noge, saj bi se s tem pahnili v nemir.

DEVICA - Ljubezen bo v današnjem dnevu prinesla razcvet in zadovoljstvo. Vse kar vas je skrbelo, se bo razrešilo na prijeten način in veselili se boste drobnih sprememb.

TEHTNICA - Kljub temu da ste prepričani, da vam nekaj ne more uspeti, tako kot ste si zastavili, bo danes čas za nove ideje in zamisli, ki bodo napolnile vaše življenje z ustvarjalnostjo.

ŠKORPIJON - V dan boste zapluli s poudarjenim čutom za očarljivo komunikacijo in sodelovanje z drugimi. Nič vam ne bo težko, ker veste, da boste tudi vi morda kdaj potrebovali pomoč.

STRELEC - Ponovno ste polni dvomov, posebno ko vam bodo ponavljali nekaj, kar vam ne zveni najboljše za vas. Večinoma se težko brzdate in tudi tokrat se boste komaj zadržali.

KOZOROG - Vaše misli bodo tekom dne begale sem ter tja, težko se boste odločili, kaj je tisto, kar je za vas zelo pomembno in kar je tisto, kar vas v resnici niti malo ne privlači.

VODNAR - Prijatelji vam bodo pokazali pravo pot in pomagali razumeti razpotja, ki se vam vrstijo. Odprle se vam bodo nove poti, ki so vam zaenkrat še neznanka, vendar se jih veselite.

RIBI - Če imate občutek, da nekdo do vas ni najbolj iskren, bi bilo dobro, da to izpostavite, saj boste s tem vsaj delno rešili dokaj zapleteno in zelo nejasno situacijo.