Napoved

Horoskop za sobota, 17. februarja

W.Y.
17. 2. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes boste morali popaziti na svoje zdravje in počutje, ki bo nihajoče in obremenilno. Nekoliko bolj nemirni boste tudi v ljubezenskih odnosih, ki vas vznemirjajo.

BIK - Sprememba videza, ki se je boste lotili, bo prinesla zanimive odzive, ki vas bodo popeljali v dodatno zadovoljstvo in dvignili vašo samozavest. V večernih urah se vam obeta več zabave.

DVOJČKA - Današnji dan bo za vas prelomnica, saj vam prinaša drznost, učinkovite rešitve in spremembo, katera bo pot do notranje umirjenosti. Izbrali si boste nekoliko lažjo pot.

RAK - V današnjem dnevu boste zelo učinkoviti, potem pa vas bo zgrabila želja po ležernosti in vse skupaj bo napredovalo počasneje, kar vas tokrat sploh ne bo motilo.

LEV - Spoprimite se čim prej z ljubezenskimi izzivi, ki se vam vztrajno bližajo. Ne boste imeli večjih težav, le dobro bodite pripravljeni in hkrati spontani. Odprite si nova obzorja.

DEVICA - Nekako ne znate zavrniti prošnje svojih bližnjih, zato jim boste tudi danes ustregli, čeprav lahko to prinese nekaj partnerjevega nerganja. Naredili boste vse kar je v vaših močeh.

TEHTNICA - Okolico boste osvajali s svojo modrostjo in razumom. Kdor bo potreboval dober nasvet, se lahko obrne na vas, saj pomoči ne boste odklonili, kot običajno.

ŠKORPIJON - Preložite sodelovanje ali druženje, ki vam že pred začetkom vzbuja številne dvome in strahove. Pazite, da ne bo neprimernih konfliktov, posebno glede denarja.

STRELEC - Danes ne boste preveč nihali, temveč se boste med več možnostmi raje odločili za tisto, ki vam ponuja najhitrejšo rešitev. Samozavest in izkušnje vas bosta naredila zelo privlačne.

KOZOROG - Čutili boste, da lahko nekomu zaupate in delite bolj osebne stvari. Današnji dan bo hitro minil, saj se bo dogajalo veliko lepega in razigranega. Vzdušje bo spontano.

VODNAR - Danes boste našli prave besede in se rešili dvoma, ki vas je obremenjeval. Napredek boste zaznali tudi v ljubezni, kjer niste čisto sigurni vase in v svoja čustva.

RIBI - Polni energije boste z lahkoto potovali skozi dan, odločnost in dobra volja bosta vaši zvesti spremljevalki, ki bosta pometli s tistimi, ki so nevoščljivi in vam ne privoščijo.