Napoved

Horoskop za četrtek, 15. februarja

W.Y.
15. 2. 2018, 07.16
Posodobljeno: 15. 2. 2018, 07.47
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - V dopoldanskih urah se boste znašli v nenavadnem položaju, ki vam ne bo najbolj pisan na kožo. Ne boste utegnili brati med vrsticami, saj vam igre z besedami niso pri srcu.

BIK - Danes boste jezni če vam ne bodo prisluhnili. Morda ne najdete pravih besed ali načina, da bi razložili, kar želite izpostaviti. Pazite pri vožnji in bolj zahtevnih opravilih.

DVOJČKA - Dan bo ugoden za razmišljanje o novih ljubezenskih poteh, saj ste že utrujeni od določenih vzorcev in situacij, ki se ves čas ponavljajo in vam kradejo energijo.

RAK - V službi boste naredili vse kar je potrebno, nato se boste celo malce dolgočasili. Vztrajnost in iznajdljivost bosta pustili dober vtis pri nadrejenih in sodelavcih.

LEV - Zelo resni boste, v pričakovanju novic, ki vam ogromno pomenijo in se jih po drugi strani bojite. Negativni scenariji vam bodo samo še poslabšali celotno situacijo, zato sem jim izognite.

DEVICA - Na poslovnem področju boste polni idej, ki vam prinašajo nove priložnosti. Pogovor s sodelavci bo prinesel prave odgovore in razbremenitev na finančnem področju.

TEHTNICA - Doma danes ne boste našli pravega razumevanja. Z nekom od prijateljev boste izredno iskreni, vendar kljub temu ne boste prišli do bistva, ki bi vas pomirilo.

ŠKORPIJON - V ljubezni se preveč zanašate na samoumevnost, situacija pa je popolnoma drugačna. Bodite previdnejši, posebno z osebo, ki vam stoji ob strani in vas ves čas spodbuja.

STRELEC - Danes boste naleteli na novosti in predloge, ki bodo slišati silno zanimivi, toda vsekakor se držite jasnih dogovorov in zahtevajte, da vam posredujejo tudi droben tisk.

KOZOROG - Situacija na čustvenem področju vas močno obremenjuje in priznati si morate, da trenutno ne veste, kako jo rešiti ali se z njo soočiti. Najprej postavite sebe na prvo mesto.

VODNAR - V družinskem krogu se boste danes izkazali s svojo prilagodljivostjo, ki bo sigurno vzor tudi ostalim. Proti večeru boste pripravljeni tudi na več nežnosti in romantike.

RIBI - Nekatere stare navade boste enostavno morali zamenjati za nove, kar vas bo celo navdihnilo in razveselilo. To ne bo enostavno, vendar vam dolgoročno prinaša odlične rezultate.