Napoved

Horoskop za sredo, 14. februarja

W.Y.
14. 2. 2018, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Danes se boste spraševali, ali ste se glede nečesa pravilno odločili, saj se ne morete preprosto sprijazniti s polovičnimi rešitvami. Počakati morate, da se vse skupaj prelevi v pravo obliko.

BIK-Na čustvenem področju boste poudarili svoje želje in misli, vendar to ne pomeni, da boste s tem dosegli izboljšanje. Vsekakor pa pohitite, da razložite situacijo, ki je ostala nedorečena.

DVOJČKA- V pravem trenutku boste danes na pravem mestu, zato se vam obeta več sreče in spontanih dogodkov. Ni vam potrebno vedno vsega načrtovati, saj se lahko tudi prepustite.

RAK- Začutili boste napetost, ki se bo tekom dne širila tudi na okolico, zato ne pričakujte, da bi vas kdo pohvalil. Ljubezenske zvezde vam ponujajo novo, bolj zanimivo priložnost.

LEV- Včasih besede niso dovolj in so bolj pomembna dejanja. Danes bo ravno obratno, saj bo nekdo vztrajal, da mu natančno razložite določene nejasnosti, kar vam ne bo najbolj všeč.

DEVICA- Trma vas ne vodi nikamor, zato ostanite nasmejani in bolj prilagodljivi. Šele takrat, ko se boste pripravljeni pogovarjati, boste dobili jasen odgovor, ki vas bo pomiril.

TEHTNICA- Zvezde vam svetujejo da se začnete bolj postavljati zase. Na čustvenem področju ste trenutno preveč zadržani in ležerni. S takšnim načinom boste težje napredovali.

ŠKORPIJON- Danes lahko zaupate prvemu občutku, saj bo pravilen. Nekdanjih pomislekov se boste z lahkoto otresli in si pričarali čudovit dan z ljubezenskimi iskricami.

STRELEC-Počasi boste dosegli, da se drugi prilagodijo vam, še posebej na poslovnem področju, kjer se ne morete sami odločiti, kateri korak bi vam prinesel boljše rezultate.

KOZOROG- Dobili boste, kar si želite, vendar kljub temu ne boste popolnoma zadovoljni, saj vas spremlja nakopičen strah, ki bo kradel vašo dragoceno energijo.

VODNAR- Vzemite si več časa za opravke, ki morajo biti natančno opravljeni, čeprav bi najraje pohiteli in postorili vse naenkrat. Zadovoljni boste, posebno popoldne, ko boste uživali v ljubezni.

RIBI-Ne pustite se izzvati, saj se lahko vname prepir, v katerem boste potegnili krajši konec in razočarano odnehali. Niste še pripravljeni priznati, da nekaj delate zelo narobe.