Napoved

Horoskop za torek, 13. februarja

W.Y.
13. 2. 2018, 06.23
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Priznajte si, da vas je sreča nekoliko zapustila, posebno v čustvenih zapletih, zato se temu stanju čim prej prilagodite. Določenim pogovorom se danes žal ne morete izogniti.

BIK- V tem trenutku ste na pravi poti, zato čim prej naredite vsaj majhen, toda pomemben korak, ki vam bo olajšal marsikatero zoprno situacijo na poslovnem področju.

DVOJČKA- Potrebujete več miru in sproščene komunikacije, saj ne morete razmišljati tako hitro kot v preteklih dneh. Tudi vi se lahko zmotite, čeprav se vam to dogaja zelo redko.

RAK- Danes boste neodločni in muhavi. Nikakor ne boste našli skupnega jezika s prijateljem, ki je karakterno vaše nasprotje. Preložite sestanek ali srečanje, ki vas obremenjuje.

LEV-Polni boste nemira, ki vas bo vodil v še bolj čudno smer. Na poslovnem področju boste s težavo danes opravljali svoje delo, saj bodo vaše misli zmedene.

DEVICA- Preprosto se ne morete izogniti določenim stvarem, ki vam niso všeč. Nekaj vas bo razjezilo in malce načelo vaše počutje. Kljub vsemu se boste zvečer posvetili partnerju.

TEHTNICA- Danes se boste znašli pred zanimivo dilemo, ki vas bo usmerila v napredek in intenzivno razmišljanje o določenih zadevah. Odzovite se tistemu, ki vas vztrajno kliče in čaka.

ŠKORPIJON- Vse skupaj vas bo danes utrudilo. Preprosto se ne boste mogli sprostiti, kar pa je povezano tudi z družinskimi zadevami, ki trenutno nimajo svoje najboljše oblike.

STRELEC- V službi bo danes pestro v odnosih in komunikaciji. Težko, se boste zadržali, vendar se vprašajte, za kakšno ceno se izpostavljate in iščete pravico, ki je nekoristna.

KOZOROG- Spreminjate ideje, kar je povsem nesmiselno, saj se s tem samo oddaljujejo od vas. Popoldne boste deležni pozornosti, ki vam bo zelo godila in vas spravljala v dobro voljo.

VODNAR-Danes se boste nekoliko poigrali, kar vam lahko nekdo, ki je občutljiv zelo zameri, zato trikrat premislite, preden boste spregovorili. Pri poslovnih odločitvah se osredotočite na finance.

RIBI- Zvezdni vplivi vam zagotavljajo družabnost in sproščenost. Kamorkoli boste šli, boste odlično sprejeti. Presenetili vas bodo s prijaznostjo, predvsem s prijateljskim in iskrenim pogovorom.