Astro

Horoskop za četrtek, 1. februarja

W.Y.
1. 2. 2018, 06.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Nekaj vam ne da miru, čeprav ste globoko v sebi prepričani, da ste si vse skupaj odlično zastavili. Popoldne boste slišali nekaj, kar bo v vas vzbudilo nekaj nevoščljivosti.

BIK - Na čustvenem področju bodite nekoliko bolj zadržani, drugačna taktika bi vas le oddaljila od osebe, o kateri razmišljate. Ko boste začeli komunicirati, najprej pozorno prisluhnite.

DVOJČKA - Prijatelji vas opominjajo, da ste postali pozabljivi ter da se ne posvečate dovolj njihovim željam. V resnici pa razmišljate, kaj bi lahko storili, da izboljšate odnose.

RAK - Dogaja se preveč stvari naenkrat, zato se ne morete odločiti in se zavedate, da vas čas priganja. Slišali boste nekaj več o prijatelju, na katerega ste v zadnjem času že skoraj pozabili.

LEV - Že v dopoldanskih urah boste zelo dejavni, saj imate občutek, da lahko nadaljujete zgodbo, ki se je začela izredno obetavno. Pričakujte priložnosti, ki bodo edinstvene.

DEVICA - Danes si boste končno zopet priborili naklonjenost prijatelja. Začutili boste marsikateri zavidljiv pogled, še posebno s strani okolice, ki vas opazuje že nekaj časa.

TEHTNICA - Danes se lahko z iskrenostjo izognete nesporazumom. Obrnite novi list in brez sramu odklonite tisto, kar ni v vaših okvirjih. Na koncu boste ugotovili, da imate prav.

ŠKORPIJON - Danes boste pri delu previdnejši kot po navadi. Tudi v domačem okolju bo nekaj nesporazumov, saj boste pozorni na vsako besedo in na vsakem koraku izredno občutljivi.

STRELEC - Danes nimate težav pri odločanju, še posebej če imate na razpolago več odličnih možnosti. Končno vam bo uspelo uresničiti več načrtov, kar vas bo napolnilo z optimizmom.

KOZOROG - Nekaj opravkov, ki vas čakajo tekom dne, bi najraje preložili, čeprav vam lahko to dolgoročno povzroči nekaj težav. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve!

VODNAR - Danes boste imeli vse možnosti, da lahko dosežete zavidanja vreden uspeh in pohvalo. Pazite le, da vam ne bodo prehitro zrasla krila, ter da ne boste zadev preveč razlagali naokoli.

RIBI - Nikar se ne spuščajte v neskončne pogovore o stvareh, ki so že zdavnaj zaključene in vas več ne bi smele zanimati. Raje se usmerite v nove začetke, ki vam bodo pisani na kožo.