Astro

Horoskop za sredo, 31. januarja

W.Y.
31. 1. 2018, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Na področju dela se nekoliko zapleta, kar pa ne pomeni, da bo tudi nadaljevanje v znamenju težav, zato se vsega skupaj nikar ne ustrašite prehitro in ne obupajte.

BIK - Dan boste začeli brez prave volje in energije, toda vse skupaj se vseeno lahko spremeni. Počasi se daleč pride, zato si najprej naredite dober načrt, šele nato se usmerite proti cilju.

DVOJČKA - Na vsak način boste želeli izpolniti vse tisto, kar bodo danes pričakovali od vas, po drugi pa boste hoteli vse spustili iz rok, saj ste siti, da se nekdo ves čas vtika v vaše življenje.

RAK - Danes boste že dopoldne izgubili rdečo nit dneva, zaradi česar se vam ni potrebno obremenjevati. Še posebej, če boste poslušali nasvet nekoga, ki bo na vso moč želel pritegniti vašo pozornost.

LEV - Danes vas bo spremljala trma, morda čisto po nepotrebnem ali nepričakovano. V službi čim prej poiščite nekoga, ki bi vam lahko priskočil na pomoč, saj ste sami preveč obremenjeni.

DEVICA - Zmedlo vas bo to, da vas nekdo enostavno ne razume in ne podpira, čeprav govori drugače. V odnosih bi počasi morali postati izbirčnejši, saj ne vidite prave slike.

TEHTNICA - Danes v dopoldanskih urah lahko pričakujete nesoglasja s prijateljem ali sodelavcem. Pretiravali boste, kar bo posledica vaše preobčutljivosti, ki bi jo bilo priporočljivo bolj nadzorovati.

ŠKORPIJON - Delo vam bo v današnjem dnevu popolnoma odveč, saj si boste želeli le, da bi našli mir v sebi ter da bi vas določeni ljudje pustili pri miru, da razmislite o vsem skupaj.

STRELEC - Ponudili vam bodo sodelovanje in vi se boste z velikim veseljem priključili. Če se boste resnično potrudili, se vam bodo postopoma odprla vrata v lepšo prihodnost.

KOZOROG - Nikar se ne lotevajte nečesa, kar vam ni všeč in vas vznemirja. V nasprotnem boste izgubljali čas ter se še dolgo vrteli v začaranem krogu napačnih odločitev.

VODNAR - Danes boste obkroženi s prijatelji. Odlično se boste znali vživeti v čustva drugih ljudi in jim dati prave nasvete. Prebili se boste na sam vrh družbene lestvice.

RIBI - Pazite, da se ne boste zapletli v lastno mrežo, saj se nato iz nje ne bi znali izviti. Raje ostanite zvesti svojim načelom in vrednotam, saj se bo našel nekdo, ki vam bo želel škoditi.