OVEN - Danes boste imeli priložnost izvedeti več o zadevi, ki je še vedno v vaših mislih. Zadovoljni boste, ne glede na vašo nezaupljivost, obeta se vam tudi izčrpen pogovor, ki bo obrodil sadove.

BIK - Odnos, ki vas je bremenil, se premika iz mrtve točke, kar vas bo končno opogumilo, da poveste kar vam leži na duši. Vsekakor bi morali biti bolj direktni in hkrati iskreni.

DVOJČKA - Čas je, da storite več, ter da se prenehate smiliti sami sebi, saj si s tem povzročate le škodo. Tokrat imate odprte vse možnosti, da z nekom pridete do skupne točke.

RAK - Začutili boste val novega navdušenja, ki ga s sabo nosi prijateljev predlog. Okoliščine vam bodo pomagale, čeprav boste najprej nekoliko nesigurni vase in v celotno zgodbo.

LEV - Zvezde bodo spodbujale intenzivnost, bojevitost in spremembe, po katerih hrepenite. Opazujte kako pomembno je biti na pravem mestu, ko se govori o večjih spremembah.

DEVICA - Pripomba prijatelja bo presenetljivo hitro pritegnila vašo pozornost. Pogovor bo imel odločilen in pozitiven vpliv na vaše počutje, ki se bo popolnoma stabiliziralo šele zvečer.

TEHTNICA - Največ pozornosti bo danes usmerjene na poslovno področje. Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti se lahko vse, česar se boste lotili zavrti v pozitivno smer.

ŠKORPIJON - Ne obremenjujte se z začasnim zastojem v ljubezenskih odnosih, saj je nastal manjši nesporazum, ki ga boste morda rešili že jutri. Ne dovolite, da bi vaše počutje porušilo načrte.

STRELEC - Največ napetosti bo danes na ljubezenskem področju. Idealen dan za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma, saj boste le tako odmislili stvari, ki vas bremenijo.

KOZOROG - Pri nečem boste uspešni kot že dolgo niste bili, zato se bo ponovno dvignil vaš ego, kar bo nekoga v okolici močno zmotilo. Komaj čakate, da preidete k dejanjem.

VODNAR - Dogodki na čustvenem področju bodo prebudili nove energije in priložnosti, ki se jih boste razveselili. V službi se boste odločno, tudi odrezavo uprli tistim, ki vas ne razumejo.

RIBI - Z nekom bosta razmišljala podobno, čeprav se morda vse skupaj ne bo razvilo, kot ste načrtovali. Imate več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti, ki se je pojavila prva.