Napoved

Horoskop za nedeljo, 28. januarja

W.Y.
28. 1. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Na nekoga boste naredili dober vtis, čeprav je ta oseba popolnoma drugačna od vas. Nadaljevanje zgodbe bo potekalo v znamenju iskanja kompromisa, saj je to edini pravi način.

BIK - Čakate in se še vedno preveč obotavljate, čeprav nimate jasnega vzroka za svoje početje. Želite si, da bi se ponovile določene prijetne izkušnje, ki so vam ostale v spominu.

DVOJČKA - Danes lahko nadaljujete tako, kot vam najbolj ugaja, in sicer premišljeno ampak spontano. Ne zatekajte se v preteklost, čas je, da se ozrete naprej in poskrbite zase.

RAK - Obiskali boste nekaj prijateljev in znancev, ki vam bodo povrnili upanje v vaše večje odločitve. Popoldne boste dobili novico, ki bo povezana z nekom od sorodnikov.

LEV - Končno se boste znebili dvomov, ki so vas obremenjevali nekaj časa nazaj, saj lahko prevzamete besedo in se postavite za svoja stališča. Družabni boste, čeprav drugi ne bodo.

DEVICA - Spremljajte reakcije drugih, saj se boste le tako najlažje odločili glede dejavnosti, ki jo še vedno ne poznate najbolje, vendar vas zelo zanima in privlači.

TEHTNICA - Nikar se ne navezujte na osebo, ki do vas ni iskrena. Danes boste imeli veliko priložnosti, da spoznate nekoga, ki bi se lahko dolgoročno celo zasidral v vaše srce.

ŠKORPIJON - Nejasnosti bodo danes popoldne odpravljene, kar vas bo razveselilo. Danes ne želite pomoči, ki ne obeta nič posebnega, ampak ste pripravljeni kar sami zavihati rokave.

STRELEC - Nekaterim zadevam ni videti konca, vseeno pa počasi napredujete, kar se tiče osebne rasti. V ljubezni končno veste, komu lahko zaupate, kar vas bo razbremenilo.

KOZOROG - Današnji dan bo nepozaben, če ne boste preveč spraševali ali načrtovali v nedogled. Ostanite mirni, saj se bo tako reševalo v vašo korist, zvečer pa si spočijte ob partnerju.

VODNAR - Današnji dan prinaša odprto energijo, veliko komunikacije in druženja, ter spodbudo prijateljev. Vse bo potekalo tako, kot ste predvidevali, kar vam bo pisano na kožo.

RIBI - Nekje se bo že dopoldne zataknilo. Razlogov za to preprosto ne razumete, čeprav bodo dokaj jasni. Družinske zadeve vam lahko povzročijo sive lase in nekaj slabe volje.