Napoved

Horoskop za soboto, 27. januarja

W.Y.
27. 1. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes boste nemirni in nikomur ne boste pustili do besede, kar ne bo najbolje sprejeto. Spremenite taktiko, posebno če se želite obrniti naprej in odmisliti vse, kar je nepomembno.

BIK - Ugotavljate, da se je bolje ustaviti in dobro razmisliti, kako nadaljevati zgodbo, ki vas na trenutke celo vznemirja. Odprite oči, dokler je še čas in poskrbite zase.

DVOJČKA - Niste razpoloženi za resne pogovore o prihodnosti, toda nekdo vas bo izzval, da izrazite svoje mnenje. Popoldne si vzemite več časa za počitek daleč od hrupa.

RAK - Danes boste dovolj zagnani, da naredite kakšen korak v smeri boljšega počutja proti večeru boste znova negotovi, posebno v družbi tistih, ki vas ne razumejo, tako kot bi želeli.

LEV - Zvezdni vplivi vam danes priporočajo, da večkrat premislite, preden spregovorite, saj bi lahko naleteli na ostre kritike. Popazite glede prehrane, saj se vam kilogrami kopičijo.

DEVICA - Nekdo vas obremenjuje, toda ne najdete pravega načina, da bi zadevo rešili in povedali to kar mislite. Srečanje vam sicer ne ponuja odgovora, zato se odločite sami.

TEHTNICA - Imate premalo moči za ukvarjanje z odnosi, ki bodo od vas zahtevali prilagajanje in odrekanje. Proti večeru se boste začeli intenzivno spraševati, kako naprej.

ŠKORPIJON - Skrbi vas zaradi nerešenih osebnih zadev ali tega, da se boste morda napačno odločili. Poskrbite vsaj za to, da bo delo, ki se vam kopiči, pravočasno opravljeno.

STRELEC - Nekoliko nenavadna poteza se vam lahko danes celo obrestuje, saj imate opravka z nekom, ki se bo pozitivno odzval in vam bo pripravljen svoja stališča tudi razložiti.

KOZOROG - V dopoldanskih urah boste negotovi in nekoliko nemirni. S simpatijo se očitno še ne boste uspeli pogovoriti, saj nečesa nikakor ne morete ali nočete razumeti.

VODNAR - Odprta in družabna energija vas bo danes spremljala skozi dan in vam pričarala nekaj lepih trenutkov, namenjenih vaši ljubljeni osebi. Imeli boste zanimive ideje, uresničite jih!

RIBI - Delali boste po svoji vesti in z načinom, ki vam omogoča popolni pregled nad vsem, kar se bo izkazalo za odlično rešitev. Zadovoljni boste, tudi v ljubezenskih odnosih.