Astro

Horoskop za nedeljo, 14. januarja

W.Y.
14. 1. 2018, 06.43
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN - Na izletu boste srečni in nikakor se ne boste pritoževati zaradi zadev, ki niso vredne omembe. Počasi napredujete, saj ste se pravočasno odločili glede družinskih zadev.

BIK - Če želite, da se vaš ljubezenski odnos izboljša, boste morali tudi sami vnesti kakšno spremembo in se usmeriti v prilagodljivost. Čakanje vas ne bo pripeljalo nikamor.

DVOJČKA - V današnjem dnevu boste lenarili in si nabirali energijo za nove začetke. V večernih urah boste z ljubljeno osebo sanjali na odprt način. Odnos bo poln lepih besed in nežnosti.

RAK - Niste pripravljeni na večje korake in zato je morda najbolje, da počakate, da se zadeve same rešijo. Vaša energija bo v popoldanskih urah nekoliko nihajoča in obremenilna.

LEV - Strast, ki je zapisana vašemu karakterju bo nekoliko zapustila vas in vaše razmerje. Sedaj vam bo bolj pomemben pogovor, s katerim boste prišli do raznih potrditev, ki obljubljajo še bolj stabilno razmerje.

DEVICA - Popaziti boste morali na svoje zdravje, saj se vam nakazuje nakopičen stres. V večernih urah se vam bo življenje postopoma umirilo in našli boste simpatičen navdih.

TEHTNICA - Znašli se boste v vznemirljivi poziciji, ki pa bo od vas zahtevala iskrenost in prilagodljivost. Nikar se ne ustrašite direktnih besed prijatelja, ki vas bodo najprej zbodle.

ŠKORPIJON - Igra z besedami vam tokrat ne gre preveč dobro od rok, saj ji ne sledite v pravi smeri. Radi bi si zagotovili nekaj pomembnega, kar pa je še vedno pod velikim vprašajem.

STRELEC - Ne čudite se, če ne boste zbrali poguma, da se soočite z nekom, ki vas že nekaj časa privlači. Boljše možnosti so vam nakazane v večernih urah, ko bo več poguma.

KOZOROG - Danes lahko doživite preobrazbo in se ločite od bremena preteklosti. Poiskati morate način, da se postavite zase. Planeti vam bodo pomagali razumeti drugačnost.

VODNAR - Naredite počasi korak naprej. Dovolili ste, da vas ustavijo, namesto, da bi se premaknili z mrtve točke. V ljubezni vas še vedno ovira pretirana in neupravičena radovednost.

RIBI - Danes vam bo na pomoč priskočila Venera, ki prinaša neustavljivo privlačnost in energije, ki vas bodo vodile v strast. Razumevanje bo odlično in končno se boste lahko odločili, kaj si želite.