Mobilna verzija
17:29 26. april 2018

Horoskop za soboto, 13. januarja

W.Y.
0

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN - Če čakate, da se bo nekdo odločil, ali nadaljujeta zgodbo ali ne, boste v prvi polovici dne še bolj neučakani, kar vam lahko povzroči nekaj težavic, saj boste na vsak način želeli priti do odgovorov.

BIK - Ujeti boste v kletko preteklosti in dovoliti si morate boljše možnosti. Napredki se bodo vrstili eden za drugim, kar vas bo spravilo v boljšo voljo. Še posebej naklonjen vam bo večer.

DVOJČKA - Današnji dan vam prinaša zmedene situacije, čeprav ste bili še pred kratkim prepričani, da ste popolnoma zadovoljni sami s sabo. Spremembe, ki prihajajo vas bodo najprej prestrašile.

RAK - Pri vseh opravilih boste danes neverjetno zagnani. Izkoristite vse koristne informacije, ki se vam ponujajo. Z nekom sta izredno povezana in to si boste končno priznali.

LEV - Na ljubezenskem področju vas bo danes spremljala odlična energija. Odnos, v katerem se nahajate bo dobil drugačno obliko. Prišli boste do številnih spoznanj, ki vas lahko najprej prestrašijo, nato pa razveselijo.

DEVICA - Srce vas vodi v pravo smer, kjer je oseba, ki veliko razmišlja o vas. Storite le še kakšen korak in zadeve se bodo počasi začele premikati v vaši smeri. Vsekakor pa ostanite na trdnih tleh.

TEHTNICA - Razmislite o svojih korakih, da ne boste storili napake, saj si je v tem trenutku ne morete privoščiti. S tem bi utegnili podreti vse, kar ste si v zadnjem času zazidali.

ŠKORPIJON - Pri srečanju boste hitro ugotovili, kakšne namene ima nekdo, čeprav jih ne bo povedal na glas. Zato se boste hitro zbrali in našli prave besede, da se znebite napetosti.

STRELEC - Vzeli si boste čas in se posvetili ljudem, ki vam veliko pomenijo. Venera bo samske popeljala v drugačno razmišljanje. Posvetili se boste prijateljem in se brez slabe vesti spustili v odnos.

KOZOROG - Nabralo se vam je veliko nerešenih obveznosti. Tudi zvečer boste polni energije, zato se boste odpravili na pijačo s prijatelji. Na trenutke se vam bo zdelo, da so vsi okrog vas nerazpoloženi.

VODNAR - Jupiter vam še ne bo dovolil spontanosti, zato boste na trenutke nekoliko zmedeni in pripravljeni zakomplicirati celotno situacijo. Vezani imate odlične možnosti, da razčistite nejasnosti.

RIBI - Danes bo prisotna neverjetna zagnanost. Če bi radi dosegli boljše rezultate, potem se ne pozabite dogovoriti glede boljših pogojev, ki vas lahko popeljejo v zadovoljstvo.

Vaš prispevek