Astro

Horoskop za petek, 12. januarja

W.Y.
12. 1. 2018, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Upajte si razmišljati izven svojih ustaljenih okvirjev.

OVEN - V dan se podajate zadovoljni, vendar v povezavi z vašim ljubezenskim življenjem nekoliko prazni in nemirni, zato boste imeli občutek, da izgubljate tla pod nogami.

BIK - Danes boste deležni največ zapletov na zasebnem področju. Nadvse nezaupljivi boste, z veliko verjetnostjo pa se bo zgodilo tudi nekaj, kar bo na preizkušnjo postavilo ljubezen.

DVOJČKA - Nikar ne igrajte žrtve, saj s tem ne boste nikogar prepričali, ampak se raje odgovorno lotite določenega vprašanja. V zasebnih odnosih lahko pride do nesporazuma.

RAK - Spremembe se bodo vrstile ena za drugo, kljub temu, da vam to ne bo najbolj ustrezalo. Vaša naloga bo, da boste sprejeli novosti na nekoliko bolj odprt način.

LEV - Če ste pred kratkim začeli razmerje, bo v drugi polovici dne dobilo boljšo obliko, saj se vam obetajo globoki pogovori in srečanja, polna razigranosti. Končno boste občutili srečo.

DEVICA - Z nekom bosta v današnjem dnevu našla skupni jezik. Tokrat boste zadeve, povezane s spremembami hitro urejali. Le ne poslušajte govoric, ki vam jih prinaša ženska oseba.

TEHTNICA - Današnji dan bo naklonjen predvsem vezanim, saj bosta s partnerjem končno našla skupni jezik in se temeljito dogovorila o stvareh, ki so bile v zadnjem času med vama veliko jabolko spora.

ŠKORPIJON - Ne vztrajajte pretirano, saj ste že spoznali, da ne morete storiti ničesar, da bi spremenili obstoječo situacijo. V drugi polovici dneva se vas bosta polotila rahel nemir in negotovost.

STRELEC - Pred vami je dinamičen dan, vsekakor bodo dobrodošle tudi izkušnje iz preteklosti. Kombinacija planetov vam podarja samozavest. Izrazili jo boste v odnosih.

KOZOROG - Z vašim čarom in prijaznostjo se boste v današnjem dnevu podali v osvajanje, čeprav ne boste čisto prepričani, kaj si v resnici želite, se bo vse skupaj končalo igrivo in vznemirljivo.

VODNAR - V dopoldanskih urah se boste usmerili v nekaj malenkosti, ki jih lahko hitro rešite tako, kot ste si zamislili. Popoldne boste bolj utrujeni, toda zanimivega predloga kljub temu ne boste zavrnili.

RIBI - Sreča se počasi pomika proti vam, zato si jo dovolite sprejeti. Povezana bo s simpatično osebo, ki vam bo obljubljala gradove v oblakih. Najprej se seveda o vsem prepričajte.