Mobilna verzija
14:01 21. april 2018

Horoskop za četrtek, 11. januarja

W.Y.
0

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop_astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN - V ljubezni boste vedno bolj zahtevni. Vaša pot bo vodila čez ovire, ki vas zagotovo ne bodo puščale ravnodušnih. Današnje razigrano vzdušje vas bo posrkalo vase.

BIK - Poiskati boste morali svojo skrito moč in tako dokazali sebi in svoji okolici da se znate zabavati. Ne boste pa smeli spregledati smerokazov, ki bodo povezani z vašim ljubezenskim področjem.

DVOJČKA - Danes se boste z motivacijo in vztrajnostjo lotili nečesa, kar vas bo navdihnilo s svežino. Ljubezenski pripetljaji vas bodo držali pokonci in dan bo poln dobre volje.

RAK - Zdravje vam bo dobro služilo. Odlikovala vas bo dobra volja, ki bo kar nalezljiva, zato se bodo prijatelji borili za vašo pozornost. Želeli boste raziskati nove možnosti.

LEV - Svoje mnenje boste danes povedali na dinamičen način. Zaželeni boste v krogu doma in družine, kjer se bo veliko dogajalo. Do izraza bo prišla tudi vaša trma.

DEVICA - Nekdo vam bo danes izkazoval pozornost, vendar vam bo to odveč. Tekom dne utegnete ugotoviti, da vam je pravzaprav ta oseba na nek način zelo pri srcu.

TEHTNICA - Izgubljeno energijo vam bo povrnila odlična družba, ob kateri boste z veseljem preživeli dan, ki bo poln nenavadnih domislic. Dan v katerem si boste preprosto upali vse.

ŠKORPIJON - Z veseljem se boste z pogovorili in razčistili zadeve, ki so bile vprašljive. Boljše počutje in samozavest se vas bosta ponovno dotaknila v večernih urah.

STRELEC - Nimate dovolj časa, kot ste si obetali, zato bodo morale obveznosti nekoliko počakati, saj se boste usmerili v zadevo, ki prinaša veliko simpatičnih domislic in druženja.

KOZOROG - Občutek imate, da vam ljubljena oseba nekaj prikriva, zato se boste podali v akcijo in na koncu presenečeni ugotovili, da ste se zmotili. Večerne ure prinašajo razbremenitev.

VODNAR - Danes boste morali paziti, da ne boste izdali svojih skritih namenov. Razmislite o ljubezenski taktiki, in se ne odzivajte le na podlagi prvega občutka. Zvečer boste utrujeni.

RIBI - Danes boste sanjarili, vendar to v tem trenutku ni prava odločitev, saj lahko spregledate pomembne smernice, ki vam jih prinaša današnji dan. Samski boste zadovoljni.

Vaš prispevek