Mobilna verzija
14:01 21. april 2018

Horoskop za torek, 9. januarja

W.Y.
0

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN- Poslovne odločitve, ki ste jih sprejeli že nekaj časa nazaj, se bodo začele uresničevati, kar se bo odražalo na vašem bančnem računu, nič vas ne bo ustavilo na poti k napredku.

BIK- Najbolj pomembna zadeva današnjega dne bodo odnosi, še posebej z nasprotnim spolom. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo pomagali razumeti smisel.

DVOJČKA- V prijateljskem krogu bo vladalo izjemno napeto razpoloženje, imeli boste občutek, da vsak nekaj skriva. Nikar se preveč ne izpostavljajte, saj vaši nasprotniki ne bodo izbirali sredstev.

RAK- Razumeli boste, kaj vam je želel povedati nekdo, ki vam je izredno naklonjen. Še je čas, da zgladita morebitne nesporazume, ter da se med vama ohrani stabilen odnos.

LEV- Poiščite način, da boste prebili led v zadevi, ki vas že nekaj časa vznemirja in vam krade vašo energijo. Razmislili boste o popolnoma novem, nekoliko tveganem pristopu.

DEVICA- Nihče vam ne bo mogel očitati, da niste na pravi poti. Komaj boste čakali, da se določene zadeve obrnejo v drugo smer, ter da se izboljša stanje na vašem računu.

TEHTNICA- Naredite nekaj v smeri, da vam bodo v službi lahko zaupali, še posebej, če ste na začetku. V ljubezni preveč komplicirate, namesto da bi se soočili brez zapletanja.

ŠKORPIJON- Umirjeni boste in optimistični. Potrudili se boste uvesti določene spremembe in tako boste prodornejši kot doslej. Vaša čustva bodo še vedno precej mešana.

STRELEC- Zaradi številnih obveznosti na poslovnem področju bo zaškripalo v domačem okolju. Ne mešajte zasebnosti z delom, saj se ne bo dobro končalo. Želeli si boste komplimentov.

KOZOROG- Premagali boste slabo voljo, čeprav bodo določene sitnosti še vedno prisotne. Seznanite okolico, da ne boste odnehali na polovici poti, saj ste več kot prepričani v svoj prav.

VODNAR- Vse kar imate v planu opravite brez vprašanj, s katerimi bi se še dodatno zmedli. Agresiven pristop bi vam povzročil težave. V ljubezni boste manj razigrani kot običajno.

RIBI- Nestrpno se boste lotili svojih obveznosti in preizkušali najrazličnejše bližnjice, ki pa ne bodo najboljša izbira za vas. Morda se boste morali usmeriti v počasno in sigurno reševanje težav.

Značke: horoskop , astrologija

Vaš prispevek