Napoved

Horoskop za sredo, 3. janurja

W.Y.
3. 1. 2018, 06.45
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN- Razdražljivi boste in lahko se znajdete v konfliktu, če boste imeli občutek, da vas kdo želi ovirati. Bodite iskreni, saj ste na pravi poti, tudi argumenti domačih vas naj ne zmedejo.

BIK- Danes boste optimistični, saj nekaj poteka brez zapletov, ki ste jih pričakovali. Po zanimivem pogovoru se boste zlahka odločili, kako naprej. Nekoga boste pustili čakati.

DVOJČKA- Danes bodo najpomembnejši odnosi, še posebej ljubezenski. Na trenutke se vam bo zdelo, da se nekdo do vas obnaša popolnoma drugače, kot v preteklosti.

RAK-Prijeten dan je pred vami, pravzaprav boste vedno bolj uživali v dogajanju, še posebno na zasebnem področju. Sveže zaljubljeni, boste še posebej razigrani.

LEV-Morda trenutno pričakujete preveč, posebno na poslovnem področju. Prehitro vas zavedejo preveč prijazne besede. Raje poskusite priti zadevam do dna in jih razčistite.

DEVICA-Na področju medosebnih odnosov, ki bodo danes precej na udaru boste izvedeli nekaj, kar vas bo vznemirilo. Zanimali vas bodo le tisti, ki bodo razmišljali podobno kot vi.

TEHTNICA- Danes bo veliko priložnosti za to, da se izpostavite. Pogumno boste dosegali uspehe, tako na poslovnem kot na finančnem področju, kjer boste zadovoljni.

ŠKORPIJON-Potrebovali boste veliko pozornosti, zato boste poskrbeli, da bodo slišali vaše mnenje. Želeli si boste tudi potrditve, predvsem pa boste veliko pričakovali od partnerja.

STRELEC-Poskusite bolj optimistično pogledati na lastno življenje in se nikar ves čas ne pritožujte. V odnosu z ljubljeno osebo si danes oddahnite in se prepustite.

KOZOROG- Pokazali boste, da se v določeni situaciji ne nameravate umakniti. Nekomu to ne bo najbolj všeč, saj uživa v konfliktih, ki pa vas spravljajo v stres in slabo voljo.

VODNAR- Danes boste imeli veliko sreče, še posebej če ste začeli s spremembami. V svoje okolje boste tokrat z zadovoljstvom vnesli precejšnjo mero znanja in svežine.

RIBI- Energični in prodorni boste, zato se neustrašno podate novim projektom naproti. Vidni so poslovni uspehi, toda ne pozabite tudi na prijatelje in ljubljeno osebo.