Napoved

Horoskop za soboto, 23. decembra

W.Y.
23. 12. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes bo prišla na dan vaša trma, posebno v ljubezenskih odnosih. Spremenite način komunikacije in se raje nekoliko bolj posvetite temu, kar vam narekuje ljubljena oseba.

BIK - Prost dan danes ne bo zadostoval, da bi se popolnoma umaknili od težav. Vaše telo potrebuje več počitka, zato si nehajte le obljubljati, da boste spremenili svoje navade.

DVOJČKA - Ne bodite presenečeni, ko vam bodo na vsakem koraku naložili ogromno dela, kljub temu boste vse uspešno opravili. Seveda boste tudi nagrajeni, zato se potrudite.

RAK - Sprememba vam bo tokrat pisana na kožo. Hitro boste dokončali tisto, kar vas je obremenjevalo že nekaj časa. Nekaj novosti bo v povezavi z osebo, ki jo redko srečujete.

LEV - Nekdo bo poskrbel, da ne boste osamljeni. Kljub temu pa tudi sami pokažite nekaj več, saj je očitno, da niste ravnodušni. Končno se odpira nekaj, kar vam ustreza.

DEVICA - Danes boste vse naredili spontano in zato bo tudi izid izredno dober, posebno na čustvenem področju, kjer ste že skoraj obupali nad svojo boljšo polovico.

TEHTNICA - Ne more vam uspeti, če imate slab občutek, še prej, ko se zadeve sploh lotite. Morda pretiravate, saj vam v resnici le primanjkuje nekaj pozornosti in spoštovanja.

ŠKORPIJON - Radovedno boste čakali na razplet dogodkov, vendar bo vaš strah popolnoma odveč, saj bodo informacije pozitivne. Dan bo obarvan z ljubeznijo, ki bo globoka in iskrena.

STRELEC - Nimate pogleda v tisto, kar se dogaja v ozadju. To ne pomeni, da bi morali dvigniti roke ali se predati ljubosumju, ampak le to, da se bo potrebno malce pogovoriti.

KOZOROG - Nalogo boste sprejeli z navdušenjem, ker čutite, da imate svojo priložnost da se pokažete, kako ste sposobni. Nekaj časa vsekakor namenite sebi in izboljšanju videza.

VODNAR - Čim prej odgovorite na sporočilo, posebno glede dela ali načrta, ki vam pomeni več kot kar koli drugega. V popoldanskih urah se vam bo dogajalo veliko zanimivega.

RIBI - Tisto, kar boste izpustili iz urnika, lahko nadoknadite kakšen drug dan, zato se ne obremenjujte. Sledite le svojim občutkom, saj vas tokrat vodijo v popolnoma pravo smer.