Napoved

Horoskop za četrtek, 21. decembra

W.Y.
21. 12. 2017, 06.20
Posodobljeno: 21. 12. 2017, 06.27
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv Svet24
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Današnji dan bo minil predvsem v iskanju ali proučevanju novih obveznosti, ki vam bodo povrnile voljo. Proti večeru vam bo dalo več energije srečanje z zanimivo osebo.

BIK - Dopoldne boste stvari, ki so za vas moteče prijeli v svoje roke. Lahko da se boste morali spustiti v boj, vendar ne bo nič hujšega, saj se vam na koncu nakazuje pozitiven razplet.

DVOJČKA - Odločitve, ki jih boste danes sprejeli bodo zelo premišljene. Romantična energija bo tista, ki vam bo polepšala dan in vas popeljala v zadovoljstvo, po katerem hrepenite.

RAK - Zelo vztrajni in ambiciozni boste lahko danes, le pravilno se boste morali odločiti. Močno vas žene želja po zaslužku, zato se boste za vsako ceno pripravljeni žrtvovati za cilje.

LEV - Nekaj previdnosti ne bo odveč, hitro zaslužen denar vam lahko hitro spolzi iz rok, kar vam ne bo všeč. V ljubezni boste ponavljali izkušnjo, s katero bi se že morali zaključiti.

DEVICA - Nekdo se vam je pripravljen približati in vam pomagati, toda še vedno mu ne zaupate. Morda bi bilo boljše, da vse skupaj sprejmete spontano brez določenih omejitev.

TEHTNICA - Danes se bo začelo nekaj novega, zato se ne boste mogli osredotočiti na bistvo. Glede zdravja ste lahko mirni, saj ste iz dneva v dan stabilnejši in vedno bolj vitalni.

ŠKORPIJON - Zanimiv dan je pred vami, saj boste v ospredje in poželi to kar ste posadili. To vam bo okrepilo samozavest in vas ponovno popeljalo v optimizem.

STRELEC - Zdelo se vam bo, da ste pri svojih dejanjih prepočasni. Nič več vam ne predstavlja veselja, zato se boste krepko zamislili nad sabo in svojimi koraki.

KOZOROG - Danes se stvari ne bodo odvijale takrat, ko boste vi tako hoteli, torej vas ne bodo več zanimale. Izogibajte se brezglavemu govorjenju in hitenju brez smisla.

VODNAR - Danes boste imeli ogromno motivacije in volje, namenjene spremembam. Na vse boste gledali z optimizmom. Koristno ga lahko porabite na poslovnem in finančnem področju.

RIBI - Izgubljate preveč časa in energije, čeprav se tega niti ne zavedate. Pazite s prijatelji, nikar se ne prepirajte, saj bi zagotovo potegnili krajši konec.