Mobilna verzija
20:39 23. maj 2018

Horoskop za četrtek, 7. decembra

W.Y.
1

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? Foto: Profimedia

OVEN - Vsako oklevanje je odveč, saj je čas, da sprejmete spremembe, ki se vam obetajo. Srečanje s prijateljem se bo končalo veliko bolje, kot ste predvidevali.

BIK - Delo bo danes v ospredju, čeprav ste si želeli več nežnosti in prostega časa. Zvečer bo sledil preobrat in celo presenečeni boste, kako se bodo določene stvari obrnile.

DVOJČKA - Dobro vam bo šlo od rok vse, česar se boste lotili, zato bo dan ugoden za povzpenjanje do zaželenega položaja. Sledite svojim sposobnostim in še preden se boste zavedali, boste na cilju.

RAK - Vaša kreativnost bo danes razpršena, zato ne boste najbolj zadovoljni. Z več samodiscipline bi lahko hitreje prišli do boljših rezultatov. Razmislite o vsem, kar se dogaja.

LEV - Dan je primeren za intelektualne izzive, ki jim boste zlahka kos, pa še napolnili vas bodo z energijo. Pestro dogajanje bo razburkalo vašo domišljijo, ki je že nekaj časa spala.

DEVICA - Poslovnih razmer ne morete spremeniti, vendar se lahko prilagodite in sprejmete določene zadeve takšne kot so, saj vam pripombe ne bi čisto nič koristile.

TEHTNICA - Vsaka sprememba bo danes še kako dobrodošla, še posebej na področju osebnih odnosov. Zadovoljni boste, ker ste vse razporedili tako, kot vam najbolj ustreza.

ŠKORPIJON - Pogovor, ki ne bo najbolj enostaven, bo potekal v čudnem vzdušju, ki vas bo vznemirjalo. Zopet se odpirajo nikdar rešena vprašanja, vendar nanje ne rabite odgovoriti.

STRELEC - Potrebujete nekaj premikov, še posebej če ste se v zadnjih dneh preveč zaprli v ene in iste navade. Tokrat boste prvi v vrsti, ko se bo odpirala možnost za izredni zaslužek.

KOZOROG - Premislite o novi svežini, po kateri hrepenite. Zopet se bo odprlo vprašanje, ki bo povezano z vašim ljubezenskim življenjem. Končno ste resnično pripravljeni na novosti.

VODNAR - Na poslovnem področju se zanesite na svoje izkušnje. Na takšen način boste hitro ugotovili, kaj vas najbolj privlači. Prisluhnite nekomu izmed družinskih članov.

RIBI - Zavedate se, da imate velike načrte ter da bo vanje potrebno vložiti veliko energije, vendar se kljub temu ne premaknete nikamor. Pozornost za nekaj časa preusmerite drugam.

Vaš prispevek