Mobilna verzija
14:03 19. junij 2018

Horoskop za sredo, 15. novembra

W.Y.
0

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop_napoved

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN - Uspelo vam bo doseči določen cilj, če boste pogovor začinili z direktnostjo in iskrenostjo. Z veseljem se boste izognili prepirom in nevšečnostim, ki se obetajo s strani okolice.

BIK - Če boste v današnjem dnevu dovolj vztrajni, lahko rešite več situacij hkrati. To vam zagotovo ne bo težko, saj ste v fazi, ko se odlično počutite in prekipevate od energije.

DVOJČKA - Prijatelji bodo prav presenečeni, ker boste danes do njih še posebej prijazni in ustrežljivi. Zvečer boste romantično razpoloženi in čudovita družba za osamljene.

RAK - Ponovili boste nekaj zanimivih podvigov, obenem pa se vam bodo reševale vaše težave, kar vas bo razveselilo, saj ste v zadnjem času nad njimi že skoraj obupali.

LEV - Odločili se boste nekaj zelo pomembnega in večjega in s tem zagotovo zadeli v polno. Vse skupaj vam lahko vrne upanje, da boste dejansko vplivali na marsikaj, kar vam zdaj ne ustreza.

DEVICA - V poslovnih odnosih bodite bolj energični, saj vas nekdo spretno opazuje. Ne delite komentarjev, saj bi si lahko nakopali težave, ki bi vam še otežile vse skupaj.

TEHTNICA - Ne iščite izgovorov za nekaj, kar bi morali že zdavnaj narediti. Pri določenih zadevah ste prepočasni le zato, ker čutite, da niso v vaši domeni in vas ne veselijo.

ŠKORPIJON - Nekdo vam bo s prijaznostjo pospešil srčni utrip. Običajno izgubljate čas s sanjarjenjem, tokrat pa bo vse skupaj drugače. Prevzemite pobudo, saj boste le tako zadovoljni.

STRELEC - Danes imate še čas, da uredite finance in poslovne zadeve, s katerimi ste v zaostanku. Večer bo prijetno simpatičen in kar čutili boste kako stres zapušča vaše obzorje.

KOZOROG - Obremenjevalo vas bo nezaupanje do okolice, zato bo prijetno razpoloženje zamenjala napetost, ki se je boste sami težko znebili. Nikar se ne podajate v nesporazume.

VODNAR - Nekoliko utrujeni boste, ker se vam bo vse skupaj zdelo prenaporno. Naj vas ne moti mnenje nekoga, ki ima vedno občutek da ve več od vas, ter da je nekako nad vami.

RIBI - V današnjem dnevu boste na poslovnem področju precej slabe volje, saj bo nekdo na vsak način hotel pokazati svojo avtoriteto, kar vas bo močno zmotilo.

Značke: napoved , horoskop , astrlogija

Vaš prispevek