Mobilna verzija
14:14 19. junij 2018

Horoskop za torek, 14. novembra

W.Y.
0

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: arhiv Svet24

OVEN - Bodite previdni, saj vas bo nekdo vztrajno prepričeval v svoj prav in želel vsiljevati svoje mnenje. Najprej zahtevajte odgovore in obširno razlago, preden se karkoli odločite.

BIK - Glede poslovnih odločitev ste preveč pristranski, današnje okoliščine pa vam narekujejo čisto drugačno sliko. Držite se postavljenih pravil, sicer se vam bo marsikaj začelo podirati.

DVOJČKA - Nikar neprestano ne razmišljate o stvareh, ki jih za zdaj ne morete spremeniti. Znebite se slabega občutka, ki se bo danes večkrat naselil v vas in vas ne vodi nikamor.

RAK - Pazite na ovire, ki se bodo danes pojavljale. Preverite, koliko si še lahko privoščite, da se ne boste slučajno spravili v zadrego. Zvečer boste bolj razdražljivi.

LEV - Zelo komunikativni boste in zato bo dan namenjen opravljanju izpitov, pošiljanju sporočil in sestankom, na katere se boste odlično pripravili. Prisotna bosta zadovoljstvo in dobra volja.

DEVICA - Razmišljali boste o odnosih, želeli si boste enakopravnosti in pozitivnih sprememb. Razjezilo vas bo dejstvo, kako lahko nekateri ljudje vedno predvidevajo slabe zaključke.

TEHTNICA - Danes boste malce bolj utrujeni, sploh tisti, ki vas čaka gora dela in obveznosti. Odločna energija vam bo pomagala, da boste zelo uspešno sodelovali s sodelavci.

ŠKORPIJON - Na poslovnem področju boste počasnejši kot običajno, kar bo nekoga presenetilo in morda celo razjezilo. V ljubezni boste zadovoljni le, če se ne boste ves čas vračali v preteklost.

STRELEC - Vajeti vam bodo nekoliko uhajale iz rok. Na spremembe niste bili pripravljeni, zato vas bo obhajal občutek negotovosti. Nemirni boste, zato se ne spuščajte v konflikte.

KOZOROG - Danes boste polni energije in usmerjeni v odlične rezultate. Proti večeru se vam bo pojavila utrujenost, ki jo lahko z lahkoto premostite s prijetnim večernim sprehodom.

VODNAR - Uresničevali boste načrte in to vam bo izziv, saj slutite, da boste ob spremembi okoliščin lahko počasi celo napredovali. Druženje z dobrimi prijatelji bo vaša najljubša sprostitev.

RIBI - Potrebovali boste več potrpljenja, saj se boste znašli v dokaj kočljivi situaciji, ki bo od vas zahtevala tudi prilagajanje. Obremenjenost, ki jo čutite, vas proti večeru zapušča.

Vaš prispevek