Mobilna verzija
07:01 20. marec 2018

Horoskop za ponedeljek, 13. novembra

W.Y.
0

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop, astrologija

Kaj bo prinesel ta dan? Foto: Profimedia

OVEN - Potrebujete pogovor, ki vas bo pomiril, saj se nahajate v zoprni situaciji iz katere sami ne vidite pravega izhoda. Vašim dejanjem bo manjkalo motivacije in vztrajnosti.

BIK - Pričakujete sodelovanje in pomoč nekoga, čeprav ne bo šlo brez ovinkov in manjših zapletov. Boriti se boste morali za dobre rezultate, večer pa vam prinaša zadovoljstvo.

DVOJČKA - Danes boste dobili pomembne informacije in se z lahkoto znebili dvomov iz preteklosti. Planeti vam obljubljajo novosti, predvsem pa sproščenost na področju čustev.

RAK - Ne odlašajte s pomembnim vprašanjem, ki bi zadeve lahko obrnilo v pozitivno smer. Ovira vas preveč bremen in skrbi, ki jih boste na najlažji način premostili z odločnostjo.

LEV - Ne boste si dovolili, da vas karkoli ovira pred vašim napredkom, saj verjamete vanj. Na delovnem mestu se pokažite v najboljši luči, saj se vam bo v bližnji prihodnosti obrestovalo.

DEVICA - Energija planetov prinaša močno željo po odkrivanju resnične ljubezni in izražanju svojih občutkov na drugačen način. Umetnost in vaši hobiji prinašajo notranji mir.

TEHTNICA - Nekoliko raztreseni boste, kar je za vas povsem nenavadno. Razmislite o svojih odzivih na čustvenem področju. Partner ne razume vaših želja, zato mu jih razložite.

ŠKORPIJON - Odločili se boste in naredili korak naprej v smeri napredka. Današnji dan prinaša pomembne informacije in odgovore na zastavljena vprašanja, ki vas bodo presenetili.

STRELEC - Pri zapletenih stvareh lahko danes izgubite potrpljenje, tudi zato, ker se hitro naveličate. Konec dneva boste prišli do pomembnih zaključkov na ljubezenskem področju.

KOZOROG - Energija današnjega dne bo intenzivna, kar vas bo na trenutke jezilo in vznemirjalo. Od vas bo proti večeru zahtevala, da se umirite in počakate na pravi trenutek.

VODNAR - Če se boste danes odločili narediti spremembo, vas bo spremljala močna volja, s katero boste težave in bremena pometli na stran. Nikar se ne ustrašite pripomb prijatelja.

RIBI - Danes vam bodo omejitve ovira, saj si boste želeli spontanosti. Pomembno bo, da ugotovite, kaj morate spremeniti, da se boste boljše počutili. Večer bo usmerjen v učenje.

Vaš prispevek