Napoved

Horoskop za petek, 20. oktobra

W.Y.
20. 10. 2017, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Z veliko težavo se boste soočili z osebo, ki vam že nekaj časa ni najbolj pisana na kožo. Pomagala vam bo vaša iznajdljivost. Konec dneva boste veliko analizirali.

BIK - Ob začetku dneva ste po nepotrebnem negotovi. Kmalu pa se stvari obračajo drugače. Dovolj bo le nekaj več odločnosti, posebno v družbi, ki se vam na prvi pogled ne bo zdela zanimiva.

DVOJČKA - V ljubezni boste željni doživetij, pripravljeni prekršiti vsa pravila, da bi le lahko uživali. Pazite pa, da ne boste pretiravali in s tem nekoga prizadeli.

RAK - V zadnjem hipu se boste odločili, da se odpravite nekam daleč. Na krajšem potovanju se boste počutili odlično in se dobro ujeli tudi z novimi znanci. Pridobili si boste nekaj zanimivih izkušenj.

LEV - Ker boste nasploh prijetnega razpoloženja in dobrovoljni, je čas, da se v službi pokažete v najboljši luči in se povzpnete nekoliko višje, kar si že dolgo želite.

DEVICA - Na delovnem mestu se boste morali bolj postaviti zase kot običajno, enostavno bodite odkrito trmasti, ko boste zagovarjali svoje cilje, in uspelo vam bo. 

TEHTNICA - Skrbi vas zdravje, saj se zavedate težav, ki jih imate. Poslušajte svoje telo, kaj vam sporoča. V zadnjem času ste bili preobremenjeni s financami, zato je vaše počutje slabše.

ŠKORPIJON - Ljubezen boste izkazovali ognjevito, a hkrati tudi ponosno. Polni boste razumevanja do partnerja, dokler vam bo vračal z enako mero nežnosti in uvidevnosti.

STRELEC - Pripravite se na to, da vas bodo razmere, v katerih se boste znašli, spravljale ob živce. Od vas pričakujejo eno, vi storite nasprotno, zato bo konflikt interesov neizbežen. 

KOZOROG - Danes se boste zlahka pogovorili tudi o najtežjih stvareh, tudi zato, ker ste popustljivejši, ali pa enostavno ne pričakujete, da se bodo stvari čudežno razpletale v pravo smer. 

VODNAR - Zaradi čustvenih frustracij se boste danes težko koncentrirali. Premislite, kaj si želite, da se danes zgodi in nato delajte vse, da bi to dosegli. Uspelo vam bo.

RIBI - Nečesa niste vajeni, morda le potrebujete nekaj več časa. Vsekakor pa se vam zdi, da vam gori pod nogami, ste preveč zahtevni. Poskusite se nekako stabilizirati.