Mobilna verzija
10:38 20. april 2018

Horoskop za torek, 17. oktobra

W.Y.
0

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: Profimedia

OVEN - Na delovnem mestu se boste danes ukvarjali s finančnimi vprašanji, ki vas že nekaj časa begajo. Dobro veste, da ste sami odgovorni za denarni primanjkljaj na bančnem računu. 

BIK - Čustveno življenje bo vroče in razgibano, poskrbeli boste za veliko adrenalina, ki ga boste ves čas sproščali. Tudi na poslovnem področju boste danes blesteli.

DVOJČKA - Samski ne boste imeli ravno najbolj naklonjenega dne. Določeni dogodki izpred nekaj dni vam ne bodo šli iz glave, zato tudi zvečer ne boste pripravljeni na zabavo.

RAK - Pri delu ste lahko mirnejši, posebno zdaj, ko postajate vedno bolj ambiciozni. Premislite o drugačnih naložbah ali oblikah zavarovanja. V ljubezni vztrajajte pri pogovoru.

LEV - Izkoristite dopoldanske ure za urejanje vseh drobnih stvari, za katere prej niste našli časa, pospravite predale, znebite se stare šare, in preplavil vas bo čudovit občutek.

DEVICA - Sicer harmoničen dan bo s seboj prinesel tudi nekaj manj svetlih trenutkov, ko vas bodo glodala vprašanja samozavesti, na katera si sami ne boste znali odgovoriti.

TEHTNICA - Preverite, ali ste opravili vse z vašega urnika. Ostalo je nekaj, na kar morda niste bili pripravljeni. Storite več, da bi nekako popestrili vaše preveč zaspano in dolgočasno družabno življenje.

ŠKORPIJON - Morate govoriti s tistim, ki ga imate radi. Na glas povejte, kaj vas moti, namesto da povečujete sovraštvo. Ne dovolite, da vaša osebna čustva vplivajo na profesionalne odločitve. 

STRELEC - Pripravite se na negodujoče prijatelje in nasprotovanja sodelavcev. Prav je, da sicer sledite svoji intuiciji, vendar tokrat dvakrat premislite, saj vam posledice te odločitve najbrž ne bodo všeč.

KOZOROG - Ne boste zdržali dolgo na enem mestu. Glede učenja nekoliko zamujate, čeprav nekaj še lahko nadoknadite. Pogoj za to je, da se zadevi resno posvetite. Čustvom se nikar ne prepuščajte prehitro.

VODNAR - Bližnjim razložite, da druženje prestavljate na naslednji dan, res pa se zamotite s knjigo ali filmom, ki vam bo zapolnil misli in odpeljal daleč stran od vsakdanjih skrbi.

RIBI - Čaka vas nekaj sprememb, ki jih niste načrtovali, še manj pa pričakovali, vezanih predvsem na poslovno področje. Kako resne in dolgotrajne bodo, je odvisno od vas.

Vaš prispevek