Napoved

Tedenski horoskop: komu bodo bolj naklonjeni planeti

W.Y.
15. 10. 2017, 17.30
Deli članek:

V tem tednu se bo sonce še nahajalo v tehtnici, zato bo čas umirjen in namenjen prijetnemu kramljanju in reševanju zapletenih situacij.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

V torek vstopate v obdobje Merkurja v znamenju škorpijona, ki prinaša naval strasti in željo po hitrem napredku. Vsekakor pa bo potrebne tudi nekaj previdnosti, saj se lahko pojavijo v kriznih situacijah ljubosumje, maščevalnost in želja po čustveni premoči. Venera v tehtnici vam bo s svojimi aspekti pričarala prijetno ljubezensko zgodbo, ki vam bo še dolgo ostala v spominu. Sposobni se boste prilagoditi, ter razumeti, kaj si nasprotna stran želi. Mars se bo do nedelje nahajal v znamenju device, zato vas lahko kakšna zadeva, ki ne bo popolnoma dovršena hitro zmoti. Srečno in zadovoljno boste v tem tednu jadrali levi, vodnarji in škorpijoni. Zapletene situacije in smola pa je nakazana v tem tednu rakom, devicam in strelcem.

OVEN
V tem tednu se boste borili za svoj prav. V torek in sredo boste imeli z vplivom lune v tehtnici občutek, da vas ljudje okoli vas ne razumejo in da vas ne podpirajo na pravi način. Nikar ne naredite napake in ne iščite vzrokov v sebi, morda so le nezadovoljni sami s sabo. V drugi polovici tedna boste občutili prijetnejše energije in se prepustili uživanju, brez vsake slabe vesti.

BIK
V ponedeljek vam bo šlo z vplivom lune v devici zelo dobro. Tisti, ki ste samski, se boste pričeli odzivati na komplimente s strani prijetne osebe nasprotnega spola. Morda pride celo do poglobitve razmerja. Vezanim pa bo najpomembnejša harmonija, ki jo boste dosegli z dolgimi, sproščenimi pogovori. Sreča prihaja v nedeljo popoldne, ko luna pride v strelca.

DVOJČKA
Prvi dnevi v tem tednu bodo nekoliko obremenjujoči, saj so se vam nabrale nekatere neljube obveznosti, ki jih boste težko rešili brez dodatnega truda in povečane odgovornosti. Odgovarjala vam bo večja družba, kjer boste lahko delili svoja mnenja in dobili potrditve, kjer jih potrebujete. Denarja vam ne bo primanjkovalo, saj boste znali rokovati z njim.

RAK
Veliko se boste v prvih dneh tedna ukvarjali s svojim telesom, ki vas bo poslušalo, če ga boste negovali. V zadnjih dneh tedna, boste imeli več možnosti, da na čustvenem področju zastavite tista vprašanja, ki vas mučijo že dlje časa. Le v preteklost se preveč ne vračajte, saj bi vas lahko nekdo narobe razumel. Upoštevajte zgolj dejstva, govoricam se izognite.

LEV
Samozavestni, kot znate biti, se boste lotili sestavljanke, ki vas bremeni že nekaj časa. Tokrat bo vaša vizija veliko bolj jasna, saj ste končno spregledali tudi podrobnosti, in sestavili delčke v celoto. Na ljubezenskem področju boste konec tedna nekoliko v dvomih, saj se bo v vašem življenju pojavila simpatična oseba, povezana z vašo preteklostjo.

DEVICA
Strahovi, ki so se naselili v vas, se v sredo z luno v tehtnici umikajo. Planeti vam bodo naklonjeni do te mere, da se psihično stabilizirate in poglavje, ki ni urejeno začnete na novo. Veliko vam bodo pomenili nasveti ljudi, ki so v vaši bližini in vas imajo radi, vendar je priporočljivo, da se dokončno odločite sami. Vašo analitičnost bo tokrat zamenjala spontanost.

TEHTNICA
V prvi polovici tedna pričakujte veliko smeha in spontanih dogodkov, ki vam bodo pomagali, da ponovno zgradite svojo samozavest in si vzamete tisto, kar mislite da vam pripada. Na čustvenem področju se boste konec tedna z luno v škorpijonu zapletli v čudno zgodbo, ki bo imela dva izhoda. Nikar predolgo ne tehtajte, kot je v vaši navadi.

ŠKORPIJON
V tem tednu v vaše življenje prihajajo novi ljudje in nove energije, ki se jih boste zelo razveselili. Začutili boste, da vam je naklonjen tudi nekdo, ki ga opazujete že dlje časa, pa nekako ni bilo priložnosti, da bi vstopila v kontakt. Na finančnem področju boste konec tedna deležni manjših vzponov in padcev, ki pa bodo dobra podlaga za prihodnost.

STRELEC
Samski strelci se boste v prvih dneh tega tedna ukvarjali z mislijo o novi osebi, ki ste jo opazili pred kratkim. Naredite korak v tej smeri, saj so vam zvezde na ljubezenskem področju trenutno zelo naklonjene. Tisti, ki ste v vezi pa boste končno začutili, da lahko partnerju zaupate in gradite z njim stabilen odnos še naprej, kar vas bo osrečevalo.

KOZOROG
Na osebnem področju vam je nekako dolgčas. Morda potrebujete nekaj popestritve, zato je čas, da greste v družbo, med ljudi in končno izrazite svoje mnenje, ki ste ga do sedaj držali zase. Pomembno vam bo tudi dejstvo, da morate poskrbeti za zdravje in za dobro počutje. Usmerili se boste k športnim dejavnostim, še posebej v nedeljo popoldne, ko luna pride v strelca.

VODNAR
Obdobje, ki je pred vami vam prinaša več smeha in lepih trenutkov, ki jih boste deležni še posebej v družinskem okolju. Pazite le, da ne boste preveč izpostavljali določenih tem, ki so škodljive in vodijo do konfliktov. Ljubezen bo mavrična, veliko bo pogovorov in objemov, ki ste jih v zadnjem času pogrešali. Tudi samskim se bo nasmehnila sreča.

RIBI
Vaša nežna, romantična plat bo tokrat prišla do izraza. Občutili boste, da ste ljubljeni in da nekomu resnično pripadate. Zaželeni boste tudi v družbi prijateljev, saj se bodo v vaši bližini počutili umirjeno. Finance in delo vam bodo v drugi polovici tedna predstavljale manjši problem, saj se z luno v škorpijonu nikakor ne boste mogli toliko zbrati, da bi nekaj zaključili.