Mobilna verzija
00:53 23. junij 2018

Horoskop za sredo, 13. septembra

W.Y.
0

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Astrologija, ura

Kaj lepega bo prinesel današnji dan? Foto: Profimedia

OVEN - Kljub temu, da vam ni podobno, se boste zaprli vase in razmišljali o vse mogočem. Tudi partner bo bolj redkobeseden, kar vas ne bo motilo. Posvetite se bolj pomembnim zadevam.

BIK - Pogum bo prava partnerica za nepredvidljive dogodke na delovnem mestu. Odzivali se boste na vse, s čimer se boste srečali, in dolgočasno tokrat res ne bo.

DVOJČKA - Vaše delovna produktivnost bo malo nihala iz ene v drugo skrajnost, ampak nič ne skrbite zato, ker se boste vseeno izkazali v dobri luči. Počasi boste daleč prišli.

RAK - Zelo boste ustvarjalni in ambiciozno se boste lotili novih podvigov, ki vam bodo prinesli osebno srečo in pohvala vam bo dvignila samozavest, ki je že nekaj časa na nižjem nivoju.

LEV - Razigrana avantura bo pozitivno vplivala na počutje, pa čeprav ste bili malo skeptični. Energija se vam bo nepričakovano povrnila na stare tire tako, da boste več kot zadovoljni.

DEVICA - Zdravstveno stanje in psihično počutje se bosta vidno izboljšala, zato boste delovali spočiti in polni energije. Pojdite v družbo in si naberite novih moči, kar bo dvignilo tudi vaš ego.

TEHTNICA - Dinamika dela bo razigrana. V ospredje bo stopil vaš čut za pravičnost in bo več kot dobrodošel. Živahnost, iskrenost in igrivost bodo vaši aduti, s katerimi boste spretno zmagovali.

ŠKORPIJON - To, da boste gledali malo bolj na svojo korist še ne pomeni, da ste bolj sebični od drugih. Vsak pač mora najprej poskrbeti zase. Vseeno pa pazite, da vas ne odnese v neznano.

STRELEC - Na vprašanja boste odgovarjali zelo kratko in natančno in s tem presenetili okolico. Neugodno za finančna tveganja in za urejanje uradnih zadev, ki terjajo od vas previdnost.

KOZOROG - Pojavila se bo priložnost na katero čakate že zelo dolgo časa. Pazite, da boste ob pravem času na pravem mestu, saj se vam obetajo določene priložnosti.

VODNAR - V določeni situaciji imate res veliko več sreče kot pameti. Odprlo se vam bo veliko novih in zanimivih priložnosti, dobro jih preučite in zgrabite za najboljšo, ki se vam ponuja.

RIBI - Sanje vam bodo prinesle zanimiv odgovor na vaša vprašanja. Malo boste zmedeni ampak se boste vseeno sestavili in začeli pozitivno razmišljati, kot je v vaši navadi.

Vaš prispevek