Mobilna verzija
15:35 23. junij 2018

Horoskop za torek, 12. septembra

W.Y.
0 Posodobljeno: 07:08 / 12.9.2017

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? Foto: arhiv Svet24

OVENLenarjenje tokrat ne bo obrodilo sadov. V določeni zadevi, ki se zapleta že nekaj časa, morate nemudoma ukrepati, sicer lahko vse posledice pripišete sebi.

BIK – Pri določenih opravkih boste počasnejši kot običajno, zato boste slišali tudi nekaj neprijetnega. Očitno vam še vedno mečejo polena pod noge, kar boste morali čim prej preprečiti.

DVOJČKA – Čeprav ste o nečem popolnoma prepričani, vseeno počakajte, preden prijatelju svetujete le na podlagi svojih izkušenj. V ljubezni se boste bolj sprostili zvečer.

RAK – Ne morete zavrniti nikogar, a tako se le zapletate v še večje težave. Potem vas še sprašujejo, zakaj ste se umaknili in niste naredili vsega, kar pa vam vsekakor ni všeč.

LEVS partnerjem se boste vendarle znašli na isti valovni dolžini in uspešno bosta krmarila tudi v prihodnje. Zaupajte mu, kaj čutite in mislite, saj je zdaj popolnoma pripravljen na pogovor.

DEVICANe branite se ponujene pomoči, če jo potrebujete. Raje jo sprejmite odprtih rok, tako se boste pokazali v veliko lepši luči. Spogledovanje bo zelo prijetno in sladko.

TEHTNICANoben problem vas tokrat ne bo mogel spraviti iz tira. Vse se bo dogajalo spontano in brez zastojev. Vaš smisel za humor bo marsikoga spravil v dobro voljo.

ŠKORPIJONZoprna zadeva bo šla mimo vas brez večjih posledic, zato si ne delajte večjih skrbi, preživeli ste že marsikaj hujšega. V družbi prijateljev se odpravite na zabavo.

STRELEC – Danes bo vse rezultat trenutnega počutja, a tokrat bo ta spremenljivost manj izrazita. Ste dokaj dobro podkovani, vendar tudi vi si lahko privoščite nekaj premora.

KOZOROGNe pozabite, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. Zato nimate razloga, da glede zapletene situacije zganjate paniko. Pustite čustvom prosto pot.

VODNARPestile vas bodo rahle zdravstvene težave, a jih boste z dobro motivacijo premagali. Odpravite se na izlet v neznano in se nadihajte svežega zraka. Zelo vam bo koristilo.

RIBIVse svoje misli in energijo boste usmerili v finance, saj je zdaj pravi čas za dobre odločitve, ki bodo dolgoročno vplivale na vaše stanje v denarnici. Ne bodite stiskaški.

Vaš prispevek