Napoved

Tedenski horoskop: sreča na strani ovnov, levov in dvojčkov

W.Y.
10. 9. 2017, 17.12
Deli članek:

Sonce v znamenju device bo vplivalo na vašo storilnost in motivacijo, dober vpliv pa bo še dodatno okrepil Merkur v znamenju device, ki bo izboljšal poslovne pogoje in razjasnil določene zadeve, ki niso bile dovolj dobro postavljene.

Pixabay

Sposobni se boste boriti za svoj prav in postaviti višje prioritete, tudi denar boste v tem tednu lažje zaslužili. Venera v znamenju leva bo s svojimi aspekti pričarala razigrano vzdušje in povečala vašo strast. Hrepeneli boste po druženju in komplimentih, ki jih boste znali tudi vračati. Mars v devici bo povečal določene omejitve, zato se lahko pojavijo kakšni nerazrešeni vzorci, ki vas bodo vznemirjali v notranjosti. Sreča bo tokrat namenjena ovnom, levom in dvojčkom. Nekaj nezadovoljstva in kakšen slab dan pa lahko v tem tednu pričakujete ribe, raki in tehtnice.


OVEN
Poskusite si svoje cilje v torek in sredo, ko bo luna v dvojčkih zastaviti nekoliko drugače, kot ste si jih zastavljali do sedaj, saj je očitno, da vaše življenje potrebuje nekaj korenitih sprememb, ki bodo počasi izboljšale vaše situacije in vam povrnile samozavest in optimizem. Tudi na področju čustev boste kmalu obrnili vašo ploščo in od ljubljene osebe zahtevali več. Prihajajo pozitivne novosti.

BIK
Torek in sreda z luno v dvojčkih bosta za vas dobra dneva, saj boste umirjeni in zadovoljni s sabo in svojim življenjem. Sicer pa boste ves teden potrebovali veliko samote, saj boste želeli temeljito premisliti o bližajočih se jesenskih mesecih in o obveznostih, ki vas čakajo. Osredotočeni boste na cilj in ne boste se želeli podajati v negotova razmerja. Le v soboto se boste odklopili.

DVOJČKA
Veseli boste manjšega presenečenja, ki ga boste prejeli s strani osebe, ki vas spoštuje in ji ni vseeno za vas. Sredina tedna vam z luno v vašem znamenju prinaša veliko pogovorov, ki vam bodo dali za misliti glede določenih zadev, ki so vam v zadnjem času nekoliko ušle iz rok. Poskusite najprej rešiti vse, kar je tesno povezano z vašim poslovnim področjem in finančnimi zadevami.

RAK
Finančno se bodo stvari uredile tako, da boste zelo srečni in sproščeni. Potrebovali boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti, da prebrodite določene situacije. Omenjeno boste pričakovali od ljubljene osebe. Njeni nasveti se bodo lesketali kot zlato. Če imate delo vezano na tujino se bodo uspehi nadaljevali. Vabila vas bo narava, še posebej v četrtek, ko bo luna v vašem znamenju.

LEV
Prva polovica tedna bo umirjena. V drugi polovici tedna se bodo vrstili določeni dogodki, ki vas bodo nekoliko zmedli, vendar bo potrebno ohraniti trezno glavo in zaupati svojim notranjim občutkom. Na srčnem področju se vam nakazuje nekaj novosti, ki vam bodo pričarale prijetno razpoloženje in vam vlile novo energijo za nadaljevanje določenega projekta.

DEVICA
Obeta se vam dokaj sproščen teden. Jeza, ki jo gojite do določene osebe, se bo v sredo z luno v dvojčkih počasi začela umikati vstran od vas. Poneslo vas bo v prijetne situacije, ki se vam bodo dogajale konec tedna in jih še dolgo ne boste pozabili. Opazili boste, da se pomikate na ustaljene tirnice, ter da vas določeni ljudje končno spet spoštujejo in upoštevajo.

TEHTNICA
V tem tednu boste bolj usmerjeni vase, tuhtali boste, kaj je potrebno še narediti, da bi bili bolj zaželeni in spoštovani s strani prijateljev. Ne bo vam vseeno, kaj si ljudje mislijo o vas, zato boste izžarevali posebno energijo, ki vam bo prinesla tisto, kar ste v preteklosti dajali. Saj veste, če ste sejali dobro, bo to sedaj obrodilo bogate plodove. Počasi boste začeli celo zaupati vase.

ŠKORPIJON
Vaše razmišljanje bo v torek in sredo z luno v dvojčkih povezano z ljubljeno osebo, ki ji v zadnjem času ne zaupate najbolj. Začeli boste iskati razloge za in proti in pri tem se vam bodo določene zadeve zdele čudne in dvomljive. Nikar pa ne sklepajte prehitro, saj bi lahko nekoga obsodili po krivem in naredili konflikt brez razloga. Poslovno boste nekoliko mirovali.

STRELEC
Veliko boste razmišljali o spremembah. Znova boste želeli narediti korak naprej in se z nekom pogovoriti, vendar ta oseba ne bo odprta za vaša vprašanja. Če boste preveč drezali, lahko celo naletite na konflikt. Raje najprej dobro razmislite, če imate res dobro izdelan načrt, da ne boste pustili čudnega mnenja pri ljudeh, ki vam veliko pomenijo.

KOZOROG
Pred vami so dobri dnevi, zanimivi, takšni po vašem okusu. Pogumni boste, samozavestni in kar je najbolj pomembno, z optimizmom boste gledali v daljno prihodnost in pričakovali najboljše. Sreda z luno v dvojčkih bo najbolj razgibana, saj se vam lahko takrat porodijo prav izjemne zamisli, ki vas lahko spravijo na kakšno krajše potovanje ali izlet, na katerem boste uživali.

VODNAR
V tem tednu vas čakajo presenečenja. Nakazano je, da se vam bodo v življenju odprle nove poti in s tem možnosti za novosti. Sveža energija vas v četrtek in petek, ko bo luna v raku čaka v prijateljstvu in znašli se boste v nekem humanitarnem delu. Znali si boste vzeti čas zase, istočasno bo resnica ta, da rešujete uganke na življenjska vprašanja. Izpolnila se vam bo srčna želja.

RIBI
Z vašo pomočjo bo nekomu v tem tednu uspelo izpeljati določene zadeve, s katerimi je odlašal. Hvaležnost bo velika. Zadovoljstvo se vam obeta tudi na čustvenem področju, kjer boste dobili potrditve v odnosu, ki vam že dlje časa ni najbolj jasen, pa si ga po tiho želite stabilizirati. Začnite v četrtek, ko bo luna v raku z romantičnimi gestami, ki jih vaša ljubljena oseba že močno pogreša.