napoved

Horoskop za nedeljo, 27. avgusta

W.Y.
27. 8. 2017, 06.31
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj lepega bo prinesel današnji dan?

OVEN- Nekaj boste sprejeli s težkim srcem. Verjetno pa je to edina možnost v krajšem obdobju. Nikakor ne marate, da se stvari vlečejo. Vsekakor se lahko pogovorite in posvetujete.

BIK- Potrdilo se bo koliko dobrih prijateljev imate in koliko podpore prihaja k vam iz njihove strani. Imeli boste odprt pogled na življenje, vizionarski pogled v prihodnost in o vsem tem na veliko govorili.

DVOJČKA- Vezani ne spoštujete svojega partnerja. Zamislite se, koliko vam daje in koliko prejema. Ker ga ne želite izgubiti, se potrudite in malce spremenite vaš odnos.

RAK- Doživeli boste veliko presenečenje. Biti morate pozorni in pripravljeni na vse, čeprav bo to lahko naporno. Oseba, ki vam je že dalj časa všeč, vam bo dala nekaj skrivnih namigov.

LEV- Ne zavlačujte več glede zadeve, ki vas bremeni. Tokrat boste veliko bolj odločni in vaša pozornost bo namenjena predvsem uvajanju novosti in sprememb v domačem okolju.

DEVICA- Ostajajte odprti za priložnosti in jim pogumno odprite vrata svojega življenja. Tako poslovno kot zasebno. Odnašalo vas bo v pretiravanje. Tako v pozitivno kot negativno skrajnost.

TEHTNICA- Omislite si novo športno aktivnost, ki vam bo povrnila potrebno energijo. Zvezde vam bodo danes naklonjene, zato bo pravi dan za sprejemanje odločitev in vnašanje sprememb v življenje.

ŠKORPIJON- Občutili boste neverjeten preboj energije, ki vas bo napolnila tudi z najbolj neverjetnimi idejami. Morda si boste zaželeli, da bi storili kaj takega, kar bi pomenilo tudi tveganje.

STRELEC- Z nekaj truda, lahko uspehi in spodbudne novice postanejo smernica za prihodnost. Vse kar je potrebno storiti, je umiriti se in začutiti v sebi, katera priložnost nosi to, kar potrebujete.

KOZOROG- Če vam bo nagajalo počutje, bo to le zaradi povečanega občutka za obveznosti in s tem tudi stresa. Veliko bolj boste izpostavljeni fizičnim ali psihičnim obremenitvam.

VODNAR- Vezani ste presrečni, saj ste končno imeli priložnost preživeti malo več časa z ljubljeno osebo. To je obema dalo novo energijo in vzbudilo željo po skupnem življenju.

RIBI- V ljubezni boste želeli imeti glavno besedo, prav tako pa se boste tudi med rjuhami izkazali kot vodilni. Partner bo navdušen nad vašo strastjo, saj jo boste kazali iskreno.