V znamenju ljubezni

Tedenski horoskop: največ sreče in zadovoljstva za rake, ribe in vodnarje

W.Y.
5. 6. 2017, 10.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V tednu pred vami vas bodo spremljale razigrane energije Sonca v znamenju dvojčkov, ki bo poskrbelo, da vam nikjer ne bo dolgčas.

Profimedia
Venera, ki se v torek pomakne v znamenje bika, bo poskrbela, da boste ljubljeni in spoštovani.

Znašli se boste v vsaki situaciji, še posebej od torka dalje, saj se tudi Merkur pomakne v znamenje dvojčkov, kar povečuje vaš entuzijazem, hkrati pa prinaša nekaj površnosti, s katero se ne boste preveč obremenjevali. Venera, ki se v torek pomakne v znamenje bika, bo poskrbela, da boste ljubljeni in spoštovani, kar bo tokrat za vas ključnega pomena. Ljubezen boste jemali kot samoumevni del vašega življenja. Največ sreče in zadovoljstva boste deležni raki, ribe in vodnarji. Nekaj nejasnih situacij pa se v tem tednu nakazuje ovnom, levom in tehtnicam.

OVEN

Polni boste v torek in sredo zaradi lune v škorpijonu nemira, ki vas bo vodil v še bolj čudno smer. Na poslovnem področju boste s težavo v prvih dneh tedna opravljali svoje delo, saj bodo vaše misli zmedene. Zvezdni vplivi vam konec tedna zagotavljajo družabnost in sproščenost. Kamorkoli boste šli, boste odlično sprejeti. Presenetili vas bodo s prijaznostjo, predvsem s prijateljskim in iskrenim pogovorom.

BIK
Vaša osebna analiza bo pokazala, česa si boste v prihodnje želeli in na kakšen način boste uporabili energijo. Določiti si bo potrebno določene meje in svoja pravila igre. Radovedni ste, kako se bo vse skupaj razpletlo, toda teden bo sprva povezan z uspehom pri delu ali rešitvijo finančnega področja, ki vas bremeni že nekaj časa.

DVOJČKA
Pred vami je nova pot, ki vas bo povsem navdušila in razbremenila na več področjih. Možnosti za napredovanje se bodo pokazale že kmalu, zato jih spretno izkoristite. Kombinacija planetov prinaša konec tedna mnogo energije in ključnih odločitev. Narediti morate analizo in preučiti, kaj si želite in česa ne, le tako se boste uspešno podali naprej.

RAK
Med ljubezenskim področjem in delom se v zadnjih časih prepogosto odločate za posel. Zato ne bodite presenečeni, če boste slišali tudi nekaj, kar vam ne bo všeč. Nekdo vas bo prepričal o zadevi, v katero prej niste verjeli. Uspelo mu bo predvsem zato, ker bo vse skupaj predstavil z nenavadnimi besedami in načinom, ki vas bo osvojil.

LEV
Pred vami je prijeten teden, lahkotni boste, prijateljski in družabni. Delo vas kliče, da se izrazite. Pokažete svoje ustvarjalne potenciale in se pogumno podajte v nove zmage. Na poslovnem področju boste uspešni, sicer bolj po občutku in nikakor ne ob pritiskih. Vsekakor pa bo to za zdaj zadostovalo, saj ste trenutno odlično motivirani in zelo zbrani.

DEVICA
Nekdo vas vztrajno preseneča s trmo in svojimi principi, ki vam niso všeč. To zagotovo ni pravi način, da pride do vašega srca in se vam približa. Odzvali se boste počasi, toda direktno. Konec tedna se boste kljub polni luni spomnili vsega, s čimer ste odlašali ali puščali na stranskem tiru. Pod pritiskom boste najučinkovitejši, utrujenost boste začutili šele v nedeljo.

TEHTNICA
V službi olajšanja, ki ga pričakujete še ne boste doživeli. Sodelavci bodo bolj tekmovalni, zato bo najbolje, da se ne trudite preveč z vzpostavljanjem in krepitvijo odnosov. Konec tedna boste morali biti pripravljeni, saj bo imel vaš partner velika pričakovanja v zvezi z vami. Vaš odnos do nekoga, ki vam je blizu se bo povsem spremenil, saj boste želeli več.

ŠKORPIJON
Čeprav dobro poznate vse okoliščine, vseeno še niste dovolj samozavestni. Morda se zavedate, da so odločitve ne glede na vse vaše napore vendarle v rokah drugih. Konec tedna boste čutili nazadovanje na vseh področjih, kar vas naj preveč ne razžalosti. Ne bodite tako pesimistični, saj bi lahko vaše vedenje vodilo v depresivnost.

STRELEC
Le navidezno bo vzpostavljeno ravnovesje, medtem ko je v zraku še veliko napetosti ali nerazumevanja. Ne dovolite se ujeti v past, tudi če gre za na videz nedolžno zadevo. Neka naloga je trenutno prevelik zalogaj, vzemite si več časa. Nikar se na zapirajte med štiri stene, saj je vaša energija prevelika in zahteva več fizične sprostitve. Nekaj se vam vseeno utegne izmuzniti iz rok, posebno v ljubezni.

KOZOROG
V prvih dneh tedna bodo v ospredju odnosi z drugimi, predvsem tistimi, ki jih imate najraje. Odnosi s starejšimi bodo malo napeti, kar vas bo na trenutke spravljalo v slabo voljo. Spoznali boste nekaj, pred čimer ste si dolgo zatiskali oči in bežali. Ne bo več razlogov za dvome in nezadovoljstvo. Vse bo potekalo po takšnem vrstnem redu, kot ste si ga zamislili.

VODNAR
Veliko pozornosti bo na prijateljskih odnosih in razumevanju. Ker vam planeti niso najbolj naklonjeni, je več verjetnosti, da bo nekaj tudi stresa in da se bo potrebno odpreti spremembam. Teden se bo zaradi polne lune končal precej nemirno, saj bodo v službi od vas veliko pričakovali in vas zasuli z delom, kar vam nikakor ne bo pisano na kožo. Težko se boste zadržali.

RIBI
Teden se bo za vas začel spodbudno, saj boste določene zapletene zadeve spravili v red. Pri tem vam bodo pomagali vaši najbližji, ki vam vedno stojijo ob strani. Veliko bo dela, vendar je videti, da boste v vse kar boste počeli vlagali veliko estetskega čuta in pa harmonije, ki vam kmalu prinaša odlične rezultate in zadovoljstvo.