Napoved

Tedenski horoskop: zdaj je pravi čas, da udejanjite podvige

W.Y.
15. 5. 2017, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Teden pred vami bo zaradi raznih aspektov med planeti razburkan, vendar zaradi Sonca v znamenju dvojčkov v pozitivnem smislu.

Profimedia
. Čas pred vami bo najbolj naklonjen ribam, strelcem in devicam, največ zapletov pa lahko v tem tednu pričakujete dvojčki, levi in ribe.

Teden pred vami bo zaradi raznih aspektov med planeti razburkan, vendar zaradi Sonca v znamenju dvojčkov v pozitivnem smislu. Imeli boste več poguma in moči, da se soočite sami s sabo, ter z okolico, ki bo ves čas nekaj želela od vas. Če že dlje časa razmišljate o konkretnih podvigih, je sedaj pravi čas, da jih udejanjite. Všeč vam bo direktna komunikacija, s katero boste premostili tabuje. Slaba volja bo konec tedna zapustila obzorje. Čas pred vami bo najbolj naklonjen ribam, strelcem in devicam, največ zapletov pa lahko v tem tednu pričakujete dvojčki, levi in ribe.

OVEN
Nekdo bo pričakoval, da boste sprejeli njegovo mnenje in se prilagodili vsemu skupaj, kar vas bo razjezilo in popeljalo v manjše dvome, ki so bili do sedaj nekoliko potlačeni. Iskanje sreče bo vse bolj pogosta misel, še posebno konec tedna, ko bo čas za dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti.

BIK
Že nekaj časa vas niso pohvalili in zdelo se vam bo, da nekaj očitno delate narobe. Svoje zadovoljstvo boste delili z okolico, ki vas bo sprejemala z nasmeškom na obrazu. V ljubezni se vam ponuja nekaj, kar ni preveč podobno vašim željam. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, kar vam tokrat žal ne bo dovolj, saj si želite več.

DVOJČKA
Pod vplivom ugodne Lune pričakujete, da boste vse skupaj rešili zelo hitro. Nekdo bo pritegnil vašo pozornost, kar vam bo všeč. Prepustite se spogledovanju, ki bo zelo prijetno. Zunanji pritiski vam tudi zasebno ne bodo dali miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku. Premislite, ali je res vse skupaj vredno vaših skrbi in vaše energije.

RAK
Zavedate se, da ste v delo vložili premalo energije, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali boljše rezultate in realizacijo. Proti koncu tedna bo na vrsti spogledovanje.
Spomnili se boste nečesa, kar bi morali popraviti, kar vas bo prestrašilo. Čim prej zavihajte rokave in se samozavestno podajte v reševanje vsega skupaj, kar vas bo pomirilo.

LEV
Natančno in smotrno si organizirajte teden. V nasprotnem primeru boste postajali vedno bolj nervozni in nemirni, celo zaradi popolnoma nepomembnih malenkosti. Ne boste si mogli pomagati, da ne bi povedali svojega mnenja, ki pa ga nekdo ne bo najboljše prenesel. Bodite pozorni predvsem na način in ton svoje komunikacije.

DEVICA
Nikakor ne morete mimo določenih pravil, ki vam jih postavljajo. Naporno bo, tako v poslu, kot pri financah. V ljubezni pa ne boste točno vedeli, kaj si pravzaprav želite. Čisto navaden teden se bo spremenil v nepozabno doživetje, ko vas bo posebna oseba presenetila s svojim obiskom in lepo gesto. Skupen trenutek bo pregnal vse napetosti.

TEHTNICA
Imate precej manj časa, kot ste predvidevali, zato boste morali z delom pričeti takoj. Za vsako stvar zahtevajte tudi razlago, ki vam lahko olajša kasnejše zaplete. Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, vendar pustite nekaj manevrskega prostora tudi za druge, ki se bodo želeli družiti z vami. Skupaj boste skovali odličen načrt.

ŠKORPIJON
Vabijo vas v družbo ali sodelovanje, toda niste prepričani, če se boste dobro počutili. Utegnejo vam zastaviti preveč vprašanj in se vmešavati v vaše zadeve. Bodite previdni in ne vzemite ničesar, kar bo v drugi polovici tedna prišlo na vaša ušesa, preveč resno. To bo težko, saj vam bo nekdo ves čas želel prodati čisto drugačno zgodbo.

STRELEC
V tem tednu vas nekoliko omejuje neverjetna hitrost dogajanja in vam prinaša nekaj zmede v življenje. Najbolj ugodno bo za finančno področje, ki se bo počasi izboljšalo. Komaj ste dočakali povabilo, vendar ne veste, zakaj bi pravzaprav vse skupaj sprejeli. Določene delovne zadeve boste pustili, čeprav ste jih nameravali dokončati.

KOZOROG
Radi bi postorili vse naenkrat, kar pa žal ne bo mogoče. V ponedeljek in torek vas bo vzpodbujala predvsem vaša ambicioznost, še posebej ko boste izvedeli, da so vas pohvalili. Zdaj je pravi trenutek, da se zbudite in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle dodatni zaslužek. Pri tem vam lahko pomaga prijatelj, ki je trenutno zelo prodoren.

VODNAR
Dobronamerno boste prijatelja opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če vam bo celo zameril. To naj bo vaša lekcija, da gledate bolj nase. V ljubezni ste lahko veliko bolj sproščeni. Proti koncu tedna si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo, kar pa prijateljem ne bo všeč. Naredite tako kot čutite da je prav in vse skupaj se bo zaključilo.

RIBI
Ker se boste morali na veliko spopadati s poslovnimi zadevami, se že vnaprej pripravite na kaos in manjše konflikte, saj se nič ne bo zgodilo tako kot ste si vi zamislili. Spreminjate počutje, kar je še vedno vzrok za napetosti, ki se vrstijo. Luna se sicer usmerja v vašo smer in nekako čutite, da bo kmalu drugače, toda do takrat ostanite mirni.