Napoved

Tedenski horoskop: teden bo naklonjen Levom, Ribam in Devicam

W.Y.
1. 5. 2017, 15.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Sonce v znamenju bika dosega svoj vrhunec, zato boste z njegovimi aspekti poleteli v svet zadovoljstva in urejenih zadev.

Profimedia
Največ zapletov lahko v tem tednu pričakujejo Tehtnice, Dvojčki in Ovni.

Hrepeneli boste po globokih pogovorih in iskrenosti, ki bo v tem tednu večkrat na preizkušnji. V sredo se Merkur začne gibati v direktni smeri, kar vam prinaša več uspešnih poslov in manj zmede na področju dela in financ. Zlahka se boste tudi soočali in končno pomirili sprte strani. Venera v znamenju ovna s pomočjo svojih aspektov obljublja razigran svet čustev, dojemanja ljubezni in odločitve, ki prinašajo nove, zanimive kombinacije. Najboljše se boste v tednu med 1. in 7. majem počutili Levi, Ribe in Device, največ zapletov pa je nakazanih Tehtnicam, Dvojčkom in Ovnom.

OVEN
Zadovoljni z dogodki in finančno podprtimi projekti se v četrtek z luno v devici lotite dela. Na ta trenutek ste upali dolgo, zdaj gre pa zares. Dostopno literaturo ste skrbno preučili, si ustvarili mnenje in se zavestno odločili, da uspete. Pazite na zdravje, predvsem si privoščite dovolj počitka. S partnerjem si dajta čas, ker ta teden ni ravno vajin.

BIK
V naslednjih dneh ne pričakujte od vseh prisotnih podpore, ker jo ne dobite. Zanesete se lahko le nase, svoje znanje in pričakovanja. Povezani s študijem imate odlične možnosti, da se izkažete, zlasti tisti, ki ste pred diplomo. Vezani lahko pričakujete povečanje družine. Finančna stabilnost bo v drugi polovici tedna odlična.

DVOJČKA
V prvih dneh tedna prejmete lično vabilo na praznovanje. Zelo boste presenečeni, ko ugotovite kdo vabi. Skrbno se boste posvetili svojemu videzu, garderobi in vsem pripadajočim dodatkom, saj se zavedate, da bodo elitni gostje. Odlično se boste zabavali, deležni poželjivih pogledov nasprotnega spola. Na parketu pa boste blesteli.

RAK
V tem tednu z luno v levu do končno rešite svoj status. Odločitev, ki jo sprejmete glede partnerja vam omogoči, da ponovno zadihate sveži zrak in se osvobodite pritiskov. Pozitivne spremembe bodo čutili tudi sodelavci, saj boste vedrejši in dvigne se delovna storilnost. Priznali si boste, da ste veliko zamudili in, da prihaja vaš čas.

LEV
Pred vami so še zadnje priprave pred velikim dogodkom humanitarne narave. S somišljeniki akcijo več kot zadovoljivo izpeljete in upravičeno boste ponosni nase. Proti koncu tedna bo dovolj časa za analizo in odločitve, ki terjajo razmislek. Povabite osebo s katero sta korektno sodelovala na kosilo, zasluži si, vi pa tudi.

DEVICA
Tudi vi ste samo človek in se ni posebno treba truditi, da ugajate, zadostuje to, da prisluhnete. V drugi polovici tedna se posvetite študiju, ker vam bodo planeti naklonjeni in manjkajoči izpit odlično opravite. Tisti, ki iščete delo, oddajte življenjepis in vlogo tudi tistim, ki trenutno ne zaposlujejo. Navdih dobite tudi v naravi.

TEHTNICA
Po krajših počitnicah se v službo vrnete polni elana in svežih idej, ki jih predstavite na kolegiju. Z razlago prepričate tudi tiste, ki so še rahlo dvomili v taka tveganja. Izberete svojo ekipo sodelavcev s katerimi se odlično dopolnjujete in tudi v privatnem življenju prijateljujete. Odgovorno se boste posvetili delu in uspeli.

ŠKORPIJON
V naslednjih dneh se boste počutili stisnjeni v kot zaradi pritiskov od zunaj. Zatekli se boste po toplino v varno zavetje čvrstega objema. Prepustite se sončnim žarkom, prijetnim vrtnim opravilom in delu, ki vas razveseljuje. Razpršene finančne naložbe, bodo prinašale donose. Za dušo obiščite hram kulture ali športa.

STRELEC
Nepričakovana sprememba na delovnem mestu, lahko na glavo obrne vse načrte. Takega razpleta niste pričakovali niti v najslajših sanjah. Suvereno prevzamete krmilo pod svojo taktirko in s kančkom potrpljenja priplezate na sam vodilni vrh. Drzne spremembe se obetajo tudi na ljubezenskem področju. Srce bo tokrat osvojeno.

KOZOROG
Z individualnim pristopom si pridobite še kako potrebno zaupanje poslovnega partnerja. Prepričljivost in odgovornost sta aduta, ki jih stresete iz rokava pred pomembnim podpisom. Po uradnem delu, lahko prijatelje popeljete na ogled prestolnice. Izkažete se kot dober turistični vodič in odličen poznavalec uličnih posladkov.

VODNAR
V začetku tedna boste imeli občutek, da gre vse narobe, zlasti zaradi oteženega dela o minulih dogodkih, ki se prepletajo. Ne prepirajte se v službi, ker bi to lahko zamajalo vašo stabilnost. V teh dneh bo tudi partnerski odnos na preizkušnji zaradi vaših skrbi. Ob koncu tedna že dosežete solidno raven, nasmejan obraz pa bo dokaz.

RIBI
Visoka pričakovanja doma in na delovnem mestu izrazite jasno in pri njih vztrajajte. Izzivi in nove možnosti zahtevajo prilagajanje. Proti koncu tedna se zadeve spremenijo, doživeli boste pravo razsvetljenje. Deležni boste otipljivega izkupička. Veselje se bo nadaljevalo v cvetoči ljubezni. Ne spreglejte simptomov krhkega zdravja.