Astro napoved

Horoskop za ponedeljek, 1. maja

Danaja
1. 5. 2023, 05.00
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v devici.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Premišljujete, kaj in kako bi povedali, da niste najbolj zadovoljni. Vse se bo dobro izteklo, če boste kratki in jedrnati, posebno če je na drugi strani nekdo, ki je iskren.

BIK - Na vrsto prihaja vprašanje, ki bi se mu najraje izognili. Znova boste globoko zavzdihnili, saj se vam preprosto ne ljubi ponoviti vsega, a žal drugače preprosto ne gre.

DVOJČKA - Energični boste, posebno če se boste odločili za nekoliko drugačne dejavnosti in nekaj več fizičnega naprezanja. Dilema potovati ali ne bo hitro rešena, ko boste govorili s prijateljem.

RAK - Na zadeve bi morali pogledati s srcem, saj se boste le tako znebili občutka, da v ljubezni nenehno kaj čakate. Idealnih pogojev ni, pomembno pa je, da se zavedate, kam vas vleče.

LEV - Tokrat boste kljub prazniku nekoliko malodušni, v ljubezenskih odnosih pa celo nepotrpežljivi, kar se vam ne dogaja pogosto. Vseeno bodite obzirni, ne glede na svoje prave želje.

DEVICA - Glede marsičesa, kar se bo dogajalo danes, bo zadostovalo že to, da prisluhnete svojemu občutku. Vse bo dobro, če se boste le pravilno odločili in si poiskali svojo srečo.

TEHTNICA - Izkažite čustva, saj ni prav nič slabega v tem. Posebno zanimivo bo popoldne, ob srečanju, ki prebuja nove ideje in vas vodi v intenzivno in kreativno razmišljanje.

ŠKORPIJON - Ne razlagajte predolgo, zakaj ste se odločili za določeno zadevo. Posvetite se učenju novega gradiva kot tudi preučevanju pomembnih listin. Le tako boste napredovali.

STRELEC - Imeli boste veliko idej, srečevali boste zanimive ljudi, praznično boste razpoloženi. Preberite si kaj o zadevi, ki vas zanima. Na področju čustev vam določene zadeve ne bodo ravno najbolj jasne.

KOZOROG - Z dobrimi planetarnimi vplivi, si lahko obetate zanimiv dan. Lahko si pričarate uspeh z dejavnostjo, ki ste jo nekoč opustili. Podobno velja v čustvenih odnosih.

VODNAR - Poiskali boste nekoga, ki vam lahko razloži marsikaj glede dogajanj. Popoldne si boste vzeli najboljše zase, tudi ob nekoliko nenavadnem, vznemirljivem srečanju.

RIBI - Zelo vznemirljiv čas, veliko obiskov in veliko komunikacije. V odnosu z domačimi se lahko vznemirjenje prevesi v stres. Danes s strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje.