Napoved

Horoskop za soboto, 29. aprila

W.Y.
29. 4. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Nekaj vas bo zamorilo, saj preprosto ne najdete ustrezne rešitve in odzivate se preveč impulzivno. Radi bi le nadaljevali sami, v miru, dokler ne boste pripravili novih argumentov.

BIK - Že iz navade ste previdni, vendar nimate razlogov za predolgo razmišljanje in tehtanje. Ravnajte se po občutku, posebno glede zgodb, ki se pravzaprav ponavljajo.

DVOJČKA - Prepričani ste o tem, kar čutite, toda tokrat se bo vendarle razpletalo drugače. Nekomu ugaja vaša družba, vi pa še niste prepričani, ali gre za nekaj obojestranskega.

RAK - Ni druge možnosti, kot da nadaljujete boj za boljši položaj, posebno v ljubezenskem odnosu. Nekoliko zaskrbljeni boste zaradi nekega srečanja, ki ne bo ravno pozitivno.

LEV - Nič stalnosti ne bo, veliko bo sprememb, veliko komunikacije in popolnoma neresen pristop ljudi v vaši okolici. Poskusite, če je le mogoče ohraniti prijateljski odnos.

DEVICA - V teh živahnih trenutkih, ki bodo prisotni danes, ko bodo ljudje več govorili in mislili kot delali, boste vi glas odgovornosti in dela, tisti, ki boste opominjali, da je potrebno vse te ideje tudi udejanjiti.

TEHTNICA - Lahkotna, družabna energija omogoča več veselja in ustvarjalnega sodelovanja. Telefon bo zvonil pogosteje, zdelo se bo, da so se na vas spomnili vsi vaši prijatelji, kar vas bo razveselilo.

ŠKORPIJON - V današnjem dnevu se lahko nepričakovano prebudi vaša negotovost in ničesar ne boste zaključili tako, kot bi lahko. Morda ste nekaj časa merili previsoko.

STRELEC - Dovolite si, dan doživeti kot izziv, za nove ideje, za druženje in pogovore, za preskok, da skozi ljudi, ki vas obkrožajo, vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno.

KOZOROG - Premislite o tem, kako nadaljevati naprej, tudi glede zamisli o skupnem življenju s partnerjem. Lahko se dogovorite, sicer pa najprej prisluhnite in premislite o vsem skupaj.

VODNAR - Že dopoldne boste v družbi pustili svoj pečat. Zadovoljni boste v stikih s starimi prijatelji in člani širše družine. Tudi glede ljubezenskih podvigov vse poteka pozitivno.

RIBI - Današnji dan nosi nekaj stresa. Nepričakovane spremembe in ljudje, ki niso z ničemur zadovoljni vas lahko vržejo iz tira. Poskrbite za svoje zadovoljstvo.