Napoved

Horoskop za torek, 25. aprila

W.Y.
25. 4. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Lahkotna in družabna energija vas navdaja z veseljem. Imeli boste zanimive zamisli, vendar jih zaradi prevelike komunikativnosti najverjetneje ne boste morali uresničiti.

BIK - Izredno zgovorni boste, tudi zahtevni. Rečeno storjeno, to bo taktika, s katero vam tokrat resnično ne more spodleteti. Prišli boste tudi do številnih zanimivih ugotovitev.

DVOJČKA - Dan morda ne bo prav po vašem okusu, čeprav nimate pravih razlogov za slabo voljo. Prisluhnite nekomu izmed prijateljev, saj vam bo postregel z zanimivimi informacijami.

RAK- Premislite, kako bi na čim lažji način povedali tisto, kar vam leži na srcu, tudi zato, ker je na drugi strani oseba, ki ji tokrat popolnoma zaupate. Nadaljujte svojo pot do zmage.

RAK - Premislite, kako bi na čim lažji način povedali tisto, kar vam leži na srcu, tudi zato, ker je na drugi strani oseba, ki ji tokrat popolnoma zaupate. Nadaljujte svojo pot do zmage.

LEV - Spremljajo vas srečne okoliščine, v katerih pa ne uživate toliko, kolikor bi radi. Ne oklepajte se enih in istih navad, saj je to nekaj, kar vas je že velikokrat ustavilo.

DEVICA - Tokrat se vrtite v začaranem krogu, ob občutku, da je na ljubezenskem področju vse preveč ustaljeno, brez namigov, da bo drugače in bolje. Kmalu sledi zjasnitev.

TEHTNICA - Razmišljali boste o finančnem področju in iskali prave rešitve. Porodilo se bo veliko zanimivih idej. Čas bo prinesel svoje, zato se le spontano prepustite.

ŠKORPIJON - Odločiti se morate, ali boste nadaljevali zgodbo, ki vas bremeni. Morda ste bili naivni in ste do sedaj na vse skupaj gledali skozi rožnata očala. Previdni bodite v odnosih.

STRELEC - Kombinacija planetov vam zagotavlja spretnost z besedami. Iz druženja se bo po naključju rodila dobra poslovna zamisel, ki vam obljublja počasen napredek.

KOZOROG - Nikar ne sklepajte o določenih zadevah prehitro, saj boste tako potegnili krajši konec. Spremljala vas bo slaba volja, občutek, da vam je vse nekako odveč.

VODNAR - Ne razkrivajte vsega, o čemer razmišljate, čeprav bi najraje napadli nekoga, ki se še ni izjasnil. Raje se obrnite k zadevam, kjer bi morali pokazati več praktičnosti.

RIBI - Nekomu boste najprej preveč obljubili. Potem pa boste nekoliko napeti in za okolico naporni, zahtevali preveč, kar ne bo zelo dobro sprejeto, zato najprej razmislite.