Napoved

Horoskop za četrtek, 13. aprila

W.Y.
13. 4. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Dogajanje se bo upočasnilo tudi na čustvenem področju, izzive, ki se bodo vrstili, pa boste imeli pod nadzorom. Izkoristite proste urice in preverite svoje načrte.

BIK - Ne izgubite živcev zaradi nepomembnih zadev. Vztrajajte pri svojem stališču in naredite vse, da bi ga uveljavili na miren način. Ne bo vam žal, čeprav bo napeto.

DVOJČKA - V službi se ne boste z nikomer ujeli pri poslovnem pogajanju, zato o napredovanju na višjo poklicno lestvico ne bo ne duha ne sluha. Pustite času čas in bodite potrpežljivi.

RAK - Danes se vam obetajo nove prijetne priložnosti, ki bodo dolgoročno zelo donosne. Danes si vzemite čas za ljubezensko življenje. Samski se osredotočite na tisto osebo, ki jo že dolgo poznate.

LEV - Pri športnih dejavnostih boste želeli pritegniti pozornost vaših prijateljev, ki vam še pred kratkim niso bili naklonjeni. Uspelo vam bo in končali se bodo dnevi slabih odnosov.

DEVICA - Nekaj vam ne dovoli, da bi se vse uresničilo takoj. Vmesni čas lahko koristno uporabite, dodajte še nekaj opravkov na svoj že zastavljeni urnik. Pazite s prijateljem ali sorodnikom, ki se vas preveč oklepa.

TEHTNICA - Živite po svojih načelih in nočete zlahka popustiti. Vsekakor se vam priporoča nekaj več strpnosti in previdnosti, zlasti glede domačih zadev ter ob športnih dejavnostih.

ŠKORPIJON - Pri večjih podvigih ne zahtevajte preveč od vašega prijatelja, saj ne more delati čudežev. Raje mu pomagajte in mu namenite kakšen koristen nasvet. Če bosta sodelovala, bo delo hitreje opravljeno.

STRELEC - Že dopoldne bo zavrelo, posebno v delovnem krogu. Ostanite mirni in najprej dokončajte nekaj zaostalih obveznosti ter preverite denar. Šele potem se lahko posvetite prijetnejšim rečem.

KOZOROG - Nekdo vam očitno še ne bo dal miru. Ne razmišljajte o izgovorih, kajti takoj bo očitno, kam vas vleče srce. Najboljša taktika je odkritost. Nikar ne odlašajte glede morebitnega športnega podviga.

VODNAR - Če si lahko privoščite, odidite prej iz službe. Izkoristite priložnost, ki se vam ponuja. Tako raztreseni boste, da vam tega nihče ne bo zameril. Večer vam prinaša umirjenost.

RIBI - Ne zastavljajte si pretežkih nalog in pazite na zdravje. Utrujate se hitreje kot sicer. Čeprav menite, da ste nekje nenadomestljivi, se vseeno za zdaj umaknite in odpočijte.