Horoskop

Horoskop za petek, 31. marca

W.Y.
31. 3. 2017, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Preverite napoved.

OVEN - Nekdo vam ne zaupa najbolj in to boste opazili zelo hitro. Ne jezite se preveč, sicer se boste le še bolj zapletali v besede. Pokažite, da ste lahko boljši in pametnejši. 

BIK - Nekaj več dela boste imeli v odnosih z domačimi. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari s katerimi že res predolgo odlašate. Nikar se ne smilite sami sebi.

DVOJČKA - Izredno zamišljeni in zasanjani boste. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve. Pazite, da ne bodo opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid.

RAK - Današnji dan bo v znamenju novosti, ki vas bodo razvedrile. Naklonjeno vam bo tudi prijateljevo mnenje, ki vam lahko podari moč in zaupanje v to, da ste končno na pravi poti.

LEV - Nikakor vam ne uspe živeti bolj spontano. Čim prej se odpravite tja, kjer se boljše počutite. Začutili boste, da ste dovolj močni in odločni, zato tokrat nikar ne oklevajte.

DEVICA - Danes boste imeli precej dela z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani s financami. Osebni in ljubezenski problemi se bodo razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje.

TEHTNICA - Čakanje vam bo danes predstavljalo večje težave in zaplete. Zamotite se s kakšnim fizičnim opravilom, dokler ne boste dobili pričakovanih podatkov in jih razvrstili.

ŠKORPIJON - Pozitivna energija bo tista, katero boste končno uporabili sebi v prid. Dober prijatelj vam bo pomagal pri finančnih zadevah. Čustveno pa boste malce labilni.

STRELEC - Čaka vas nova priložnost, da se izkažete, posebno če že nekaj časa načrtujete svoj napredek. Dovolj ste iznajdljivi in zadeve se končno premikajo na pravi način.

KOZOROG - Posvetite se svojim prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj zvečer ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko.

VODNAR - Nervozni ste, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase.

RIBI - Možni so poslovni uspehi, ki bodo dvignili vaš nivo energije. Toda ne pozabite tudi na prijatelje, ki čakajo na vaše povabilo na kavo. Ukvarjanje z njimi prinaša veliko radosti.